Close sidebar
Close sidebar

Exatlon 16 noiembrie. Războinicii i-au spulberat pe Faimoşi la jocul special! Reacţia învinşilor a fost surprinzătoare

Exatlon 16 noiembrie. Războinicii au câştigat cu 7-1 jocul special. Faimoşii au fost la un pas să nu facă nici măcar punctul de onoare.

Elena Vasile,


DISTRIBUIE
acest articol

Singurul punct al Faimoşilor a fost adus de Yamato Zaharia, dar Războinicii ar fi putut să câştige cu 7-0. Alin ar fi câştigat duelul cu Yamato dacă nu ar fi scos fără să vrea mingea din plasă.

Cu toate că au fost învinşi drastic, Faimoşii au avut o altă atitudine. Ei nu s-au mai certat şi încearcă o nouă strategie: să se unească şi să se încurajeze reciproc indiferent de scor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Jocul în sine a fost foarte palpitant, foarte atractiv. Finalul ne-a jucat feste, aproape toată echipa a avut probleme la finalul ăsta. Mă bucur că nu sunt supăraţi unii de alţii, de acum încolo urmează bătăliile şi mai mari", a spus Giani.

"Nu mai sunt supărat pe nimeni. Oricum nu am fost supărat, dar am acumulat mai multe tensiuni pentru că este o perioadă lungă în care am pierdut.

Este normal să se acumuleze tensiuni între noi. Astăzi am pierdut, dar nu văd aceeaşi tristeţe în echipă. Consider că fiecare a mers bine pe traseu, finalul nu a intrat la nimeni. Eu am avut noroc la final. Îi felicit pe toţi din echipa mea şi sunt mândru că ne-am unit", a spus Yamato.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI