Close sidebar
Close sidebar

Exatlon 26 ianuarie. E oficial! Ce echipă antrenează Vladimir Drăghia la Exatlon și pe ce bancă se așază Giani Kiriță

A venit vremea ca actualii concurenți de la Exatlon să afle ce antrenor vor avea.

Andreea Ciobanu,


DISTRIBUIE
acest articol

Cosmin Cernat le-a spus concurenților că are o surpriză pentru ei și le-a introdus în scenă doi bărbați mascați. Faimoșii și Războinicii au aflat până la urmă că e vorba despre Vladimir Drăghia și Giani Kiriță, însă nu știau ce echipe vor pregăti ei. Faimoșii l-au întâmpinat cu urale pe Giani Kiriță, au mers imediat la el și l-au luat în brațe.

 

 

Citeste si: Exatlon 26 ianuarie. Primele reacții ale Faimoșilor după eliminarea lui AMI: "Am primit o palmă dureroasă"

Cosmin Cernat: Emoțiile sunt duble, triple, greu de exprimat în cuvinte. E un moment foarte frumos!

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Vladimir: Să țineți minte momentul ăsta! Mă încearcă aceleași sentimente din primul sezon, când făceam foamea. Ziceam că nu o să mai revin, dar se pare că ne îndrăgostim de locul ăsta. Oricât de greu v-ar fi acum, o să ajungeți să iubiți locul și experiența asta.

Giani: Bine v-am regăsit. Din fericire, am experiență ca antrenor. Sunt bucuros că am venit iar aici. Abia aștept să intru în pâine.

Citeste si: Celebra Mariana de la Exatlon lucrează în continuare ca menajeră! Vezi cât câştigă, lunar, sportiva! EXCLUSIV!

Până la urmă s-a dezvăluit și marea surpriză. Concurenții de la Exatlon 3 au aflat astfel că Vladimir Drăghia este antrenor la Faimoși, Giani Kiriță, la Războinici.

După ce fiecare echipă a aflat ce antrenor va avea de-acum înainte, Faimoșii și Războinicii au făcut primele declarații. Ovidiu Jimborean s-a declarat un mare fan al lui Giani Kiriță, iar Faimoșii l-au primit cu brațele deschise pe Vladimir Drăghia, câștigătorul primului sezon Exatlon România. Toți au fost fericiți că vor avea parte de sfaturile unui învingător în acest concurs care se desfășoară în Republica Dominicană.

Ce declarații au făcut cei doi antrenori și concurenții de la Exatlon România sezonul 3 vezi în video. Giani Kiriță și Vladimir Drăghia le-au spus concurenților că deocamdată vor observa ce se întâmplă în echipe și vor interveni doar când vor simți că e cazul.

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI