Dupa cateva zile petrecut departe de echipa, din cauza unor probleme din ce in ce mai grave in zona lombara, Oltin Hurezeanu a decis sa paraseasca competitia.

Anuntul oficial a fost facut miercuri, in editia Exatlon 4 aprilie.
"Am o veste pentru voi. Din cauza problemelor medicale, Oltin Hurezeanu a dceis sa nu mai concureze si sa se intoarca in Romania", a spus Cosmin Cernat.

 

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

 

"Cred ca toata echipa este bucuroasa ca l-a cunoscut pe Oltin, are un caracter frumos, daca e sa dau timpul inapoi pot sa inteleg acele dureri. Probabil ca ascundea niste dureri, a preferat sa nu ne spuna. E un joc dur, reusesc cei mai puternici si acum ii va fi mai bine.", a spus Catalin Cazacu.

"Aventura lui a fost scurta, s-a incheiat, o sa fie diferit. Era normal sa plece daca nu facea fata, e in regula. Oricum era randul lui sa plece acasa.", a spus Alex de la Razboinici.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si