Close sidebar
Close sidebar

Exatlon 4 aprilie. Cosmin Cernat a facut anuntul! Oltin Hurezeanu a parasit competitia Exatlon Romania

George Stanciu,


DISTRIBUIE
acest articol

Dupa cateva zile petrecut departe de echipa, din cauza unor probleme din ce in ce mai grave in zona lombara, Oltin Hurezeanu a decis sa paraseasca competitia.

Anuntul oficial a fost facut miercuri, in editia Exatlon 4 aprilie.
"Am o veste pentru voi. Din cauza problemelor medicale, Oltin Hurezeanu a dceis sa nu mai concureze si sa se intoarca in Romania", a spus Cosmin Cernat.

 

 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

 

"Cred ca toata echipa este bucuroasa ca l-a cunoscut pe Oltin, are un caracter frumos, daca e sa dau timpul inapoi pot sa inteleg acele dureri. Probabil ca ascundea niste dureri, a preferat sa nu ne spuna. E un joc dur, reusesc cei mai puternici si acum ii va fi mai bine.", a spus Catalin Cazacu.

"Aventura lui a fost scurta, s-a incheiat, o sa fie diferit. Era normal sa plece daca nu facea fata, e in regula. Oricum era randul lui sa plece acasa.", a spus Alex de la Razboinici.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI