Close sidebar
Close sidebar

Exatlon! Gimnasta Silvia Stroescu in scaunul cu rotile: "A fost un soc?". Ce s-a intamplat cu piciorul sportivei

Silvia Stroescu de la Exatlon a fost nevoita sa se deplasese cu scaunul cu rotile. Fosta gimnasta nu a primit vesti prea bune de la medicul specialist care a consultat-o in urma accidentarii la picior pe care a suferit-o in timpul competitiei din Republica Dominicana.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fosta gimnasta Silvia Stoescu a mers la medic sa afle ce se intampla cu piciorul ei accidentat, iar personalul medical din clinica a decis ca Faimoasa va fi deplasata cu scaunul cu rotile la consultatia medicala. Specialistul i-a spus fostei gimnaste ca va trebui sa meraga cu ajutorul unei carje pentru ca piciorul ei are nevoie de imobilizare.

"Dl doctor mi-a spus ca trebuie sa stau 2-3 saptamani cu piciorul imobilizat. Ce sa fac?!", a spus Silvia Stroescu la FanArena. Invitata la Kanal D, Silvia a marturisit ca este prima oara cand se accidenteaza la picior. "Cat timp am fost gimnasta, nu mi-am sucit gleznele. M-am speriat. A fost un soc", a completat ea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI