Naomi e o fire foarte ambitioasa, insa tatal ei nu se fereste sa spuna ca initial nu a fost de acord cu plecarea ei in Republica Dominicana." La inceput nu am vrut sa o las. Dar pana la urma am acceptat. Ma gandeam ca acolo sunt vedete, sportivi cu performante. I-a placut mult primul sezon Exatlon, nu mai facea nimic seara cand era emisiunea. Striga in gura mare prin casa."

, a spus tatal razboinicei.

Toata familia a trait cu groaza momentele in care Naomi a fost la un pas de inec. "Ne-am necajit atunci cand am vazut-o ca era sa se inece. In ziua aia nu am fost bun de nimic. De doua ori se ineaca acolo, cine stie ce pateste?!", a declarat tatal lui Naomi in emisiunea FanArena de la Kanal D.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Tanara Naomi a fost mereu baietoasa si de mica se baga in treburile pe care le facea tatal ei, a jucat fotbal si handbal si era mereu dornica sa sara in ajutor. "Voia sa faca muschi de mica. Cara lemne cu roaba, venea mereu si ne ajuta la treburi din astea barbatesti", a mai declarat tatal lui Naomi Musca.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si