Close sidebar
Close sidebar

Exces de zel la Poarta Sarutului? Aveti sau nu voie sa treceti pe sub celebra opera a lui Brancusi

Exces de zel la Poarta Sarutului? Una spun paznicii, care opresc gesturile tandre ale indragostitilor sub celebra opera de la Tirgu Jiu, si alta autoritatile.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Turistii veniti sa se sarute si sa-si faca fotografii sub Poarta Sarutului au fost intorsi din drum. Politia locala sustine ca a primit ordin clar, de sus!

Desi agentul spune raspicat ca asa i s-a comunicat, cei din primarie au alta varianta.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

POLISTUL LOCAL, SCOS VINOVAT?

Adrian Tudor, viceprimar: „A fost o initiativa a unui lucrator al pol locale din tg jiu. am cerut detalii, nu i a cerut nimei sa faca acest gest de a pune acel panou informativ in fata Portii Sarutului”. 

Surprinzator e ca nu e singurul care a inteles astfel directiva. Inclusiv ghidul turistic al centrului de informare constantin brancusi stia acelasi lucru.

Aniela Stefan, ghid turistic: „Daca eu vreau sa trec acum pe sub Poarta Sarutului o pot face? Nu. S-a dat o lege prin care se interzice trecerea aproape de poarta sarului”.

Ei au venit doar cu o recomandare, asadar, pana la noi directive, turistii au liber la sarutat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI