A patra victimă a doctorului ginecolog Florian Robe povestește cum doctorul, în urmă cu ceva timp, ar fi scanat ecografic sarcina în mod greșit, iar în luna a șaptea nu le-ar fi spus nimic părinților despre acest lucru, fapt care a dus la decesul fătului.

Citeste si: Medicul ginecolog Florian Robe este acuzat oficial de tentativă de omor calificat prin cruzimi

Aceasta știa că micuțul este viu, însă ea avea, de fapt, fătul mort.

Deși familia ar fi cerut cadavrul copilului, medicul a refuzat să facă acest lucru și nu ar fi eliberat certificat constatator al decesului.

Citeste si: Informații noi ies la iveală în cazul medicului acuzat că a lăsat o fetiță să moară într-un sac. O femeie face declarații șocante

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Persoana locuiește acum în Germania și este de acord să împărtășească experiența îngrozitoare. Se conturează o imagine mai clară asupra medicului, iar declarațiile acestor persoane vor fi folosite în dosarul de fond în circumstanțiere negativă.", a delarat avocatul Adrian Cuculis.

Citeste si: Mama fetiței pe care Florian Robe a lăsat-o să moară într-un sac face declarații cutremurătoare: „Într-o caserolă a zis că ar fi auzit un foșnet”

Mama fetiței pe care Florian Robe a lăsat-o să moară într-un sac face declarații cutremurătoare: „Într-o caserolă a zis că ar fi auzit un foșnet”

Mama fetiței pe care Florian Robe era în stare s-o lase să moară vorbește public, aducând acuze grave la adresa cadrului medical. Iată ce dezvăluiri face femeia!

Citeste si: VIDEO| Cazul „Abatorul de Copii”. Medicul ginecolog Florian Robe este acuzat oficial de tentativă de omor UPDATE Ce au transmis procurorii

Florian Robe este un medic ginecolog de la Maternitatea Polizu din  Capitală  care a fost pus sub urmărire penală, în urma acuzației de tentativă de omor calificat. De asemenea, el este acuzat că a refuzat să acorde îngrijiri medicale unei fetițe născute prematur, potrivit wowbiz.ro

Citeste si: Soțul gravidei căreia i-a murit fătul în pântece, declarații sfâșietoare: „E a doua oară când pățesc așa ceva”

După ce Florian Robe a refuzat să o îngrijească pe fetiță, ea a ajuns ulterior într-un sac, într-o cutie cu capac. Fetița a supraviețuit 12 ore, până când o asistentă a găsit-o când încă mai avea suflu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si