Actorul Florin Zamfirescu s-a prezentat la spital pentru un nou set de analize. Acesta are foarte multă grijă de sănătate, fapt pentru care s-a și retras din lumina reflectoarelor. De altfel, actorul a recunoscut că și soția sa, Daciana Toma are mare grijă de el pentru a se situa într-un echilibru perfect. 

Actorul a renunțat la vicii și se bucură de timpul liber

În luna mai a acestui an, îndrăgitul actor, în vârstă de 74 de ani s-a declarat oarecum îngrijorat pentru faptul că ia cam multe pastile pe zi, însă, cu toate astea se simte

mulțumit cu viața pe care o are. Chiar dacă nu mai este actor pe scenă, Florin Zamfirescu a spus că merge regulat la teatru și la filme ca și spectator.

„În aparență stau foarte bine, cu soția doctoriță, care are grijă de mine. Iau cam multe pastile pe zi, dimineața și seara. Iau aproximativ 20 de pastile. Am cam toate afecțiunile , a spus actorul pentru  cancan.ro.

Actorul Florin Zamfirescu.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: EXCLUSIV: Natașa Raab a murit cu o mare durere în suflet. Actorul Florin Zamfirescu, prietenul său bun, face mărturisiri emoționante: "A făcut tot ce se poate să-l salveze și a suferit atât de tare că s-a îmbolnăvit de Parkinson"

De altfel, acesta a spus că s-a lăsat de fumat de cinci ani de zile, în încercarea de a scăpa de vicii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”E iarba naibii tutunul. Dar… cât o mai fi.

Eu m-am plictisit pe Terra. Am fost aici, mă simt bine, mă bucur de succesele oamenilor. Dar eu gata, m-aș cam duce”, a mai declarat Florin Zamfirescu pentru sursa citată.

Florin Zamfirescu ar avea diabet zaharat de tip II, tensiune oscilantă, dar uneori și atacuri de panică, conform spuselor acestuia într-un interviu acordat în anul 2021 pentru Antena Stars.

Nu ar fi pentru prima dată când a fost pe mâna medicilor.  În pandemie, actorul a fost infectat și cu virusul Sars-Cov-2. El a povestit că atunci a cerut pe semnătură să plece de la Spitalul Matei Balș, din cauza condițiilor neadecvate. Cât a stat în spital a avut probleme destul cu mari și cu creșterea glicemiei, din cauza pastilelor care îi erau administrate.

Florin Zamfirescu, despre starea sa de sănătate

Reporterii Stirile Kanal D l-au contactat pe maestrul Florin Zamfirescu în urma apariției unor știri legate de starea sa gravă de sănătate. Acesta a clarificat întreaga situație spunând că se simte foarte bine, din dorința de a-i liniști pe apropiați și pe românii care îl admiră.

”Da, e adevărat că am fost la spital. Mi-am făcut niște analize, cum orice om își face anual. Nu am nimic. Am fost să îmi iau puțin sânge, să văd cum stau cu colesterolul. Rezultatele însă au fost foarte bune”, a declarat Florin Zamfirescu.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Actorul Florin Zamfirescu

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Raluca Turcan a explicat de ce nu se mai filmează celebrul serial Wednesday la noi în țară: ”Au fost păcăliți că vor primi acest ajutor de stat și după care statul le-a spus «ne pare rău»”

Florin Zamfirescu este împreună cu medicul Daciana Toma din anul 2014. Cei doi nu au dorit să se căsătorească. În trecut, actorul a mai avut trei căsnicii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si