Alina Elena Ciobanu a avut parte de un sfârșit macabru. Trupul ei a fost descoperit duminică, 6 august sub o bancă dintr-un parc din Mangalia. Cea care i-ar fi fost călău, este chiar prietena ei cu care împărțea și camera de hotel din Saturn. Cele două erau plecate la mare pentru a munci ca și cameriste.

Cearta dintre cele două, conform unor surse, ar fi apărut din cauza iubitului Alinei, prietena sa fiind pusă în poziția de a mai minți pentru ea.

Astfel, tânăra ar fi băgat-o într-un geamantan, a dus-o în parc cu un taxi, iar apoi a pus-o sub o bancă. Imediat după noaptea tragediei, tânăra de 18 ani a revenit la muncă ca și cum nimic nu se întâmplase.

Citește și: Imagini din noaptea crimei de la Mangalia, surprinse de camerele de supraveghere. Ce a făcut Loredana după ce a abandonat cadavrul Alinei Ciobanu?

Imagini cu autoarea crimei în timp ce abandonează cadavrul Alinei

Au apărut și primele imagini cu Loredana, în timp ce a abandonat cadavrul în parc, prezentate de publicația locală  Ziua de Constanța.  

Agresoarea riscă 20 de ani de închisoare

Marți, principala suspectă a recunoscut crima. Aceasta riscă 20 de ani de închisoare.

Citește și: „Am fost ținută captivă și torturată de soțul meu timp de 12 ani”. Femeia găsită goală și tunsă în cap rupe tăcerea

„Un conflict care mocnea de mai mult timp. Conviețuirea dintre ele devenise dificilă, victima intenționa să se mute!”, a spus Viorel Teliceanu, prim procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. 

Loredana ar fi luat și legătură cu iubitul Alinei pentru a-i despărți.

”Ea: Vreau să ne despărțim. Nu mai suport vina că te-am înșelat... Găsește pe cineva mai bun!

El: Ce s-a întâmplat de nu dormi? De ce zici asta? Răspunde, te rog. Știu că nu sunt destul de bun și de ajuns...

Ea: Plec acasă, am plecat deja. Mă opresc în parc să fumez o țigară! Și după iau un taxi până la gară... Ai grijă de tine, Sergiu!

El: Nu am înțeles ce e cu tine. Ce s-a întâmplat? Ai zis că te culci. Te-ai certat cu Loredana? Răspunde, te rog frumos! Te rog frumos! De ce îmi faci așa?  Răspunde, te rog! ”, au găsit anchetatorii în telefonul Alinei, potrivit Antena 3 CNN.

Colegii de muncă au auzit ultimul scandal dintre fete, dar nu și-au dat seama ce se petrece.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Doar seara am auzit cum au țipat fetele și apoi am plecat în cameră”.  Doar am bătut la ușă și ne-au spus că dorm”.  De fapt, colegii celor două au mai auzit o singură voce prin ușa închisă. După scandalul violent, Alina murise deja iar prietena ei punea la cale ascunderea crimei, cred procurorii. Ar fi folosit un geamantan și inițial ar fi plănuit să ducă trupul neînsuflețit în Vaslui.

Citește și: EXCLUSIV: Prietenul fetei ucise în Mangalia, alături de ea pe ultimul drum/ Casian: ”Mi-am cumpărat mie o verighetă, ei o verighetă, un lănțișor și o pereche de cercei”

Alina, alături de iubitul ei, Sergiu.

Alina, alături de iubitul ei, Sergiu.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

„Chiar în valiza victimei, a coborât-o cu liftul și a chemat un taxi, a fost ajutată de un coleg care trecea întâmplător pe-acolo, a pus geanta de voiaj în portbagajul taxiului și apoi a rugat taximetristul să o lase în proximitatea parcului unde a și fost găsită victima”, potrivit lui Viorel Teliceanu.

Iubitul Alinei este șocat de cele întâmplate și spune că tânăra nu i-ar fi scris asemenea cuvinte.

„Alina nu avea parolă la telefon, nu ascundea de nimeni nimic, a deschis și... Ea nu mi-ar fi scris așa și după scris, că ea punea virgule, după cuvinte, scria ca lumea, nu așa! După am sunat, nu mi-a răspuns, după ea a scris că e pe o bancă în parc, pleacă acasă și după am început să îi scriu Loredanei, ea nu dormea”, a spus iubitul tinerei.

„Și la ora patru jumătate mi-a dat mesaj Loredana că vrea să ne despărțim, după mesajul ăsta mi-am dat seama că de ce să îmi dea mesaj că vrea să ne despărțim la ora patru jumătate?!”, a mai spus prietenul victimei.

Mama Loredanei a făcut primele declarații despre întreaga tragedie. Fiica ei i-ar fi spus că Alina a căzut pe scări şi nu a amintit nimic despre crimă.  

"Ieri am vorbit cu dânsa. A zis că Loredana a căzut pe scări şi restul nu ştiu. Alina a fost şi în casă la mine, le-am crescut de mititele. Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo, nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat de i-a făcut asta, sunt terminată. S-au certat mai demult, s-au împăcat, au stat şi în chirie amândouă. S-au certat, s-au schimbat şi de la serviciu, ca să nu se întâlnească în cameră”, a declarat femeia pentru Antena 3 CNN.

”În fiecare an îmi venea cu carnetul de note”

Omul de afaceri, Ionel Sandu, cel care o susținea financiar pe tânără încă din clasa a IX-a, a vorbit î n exclusivitate pentru stirilekanald.ro despre Alina, dar și despre ultima conversație pe care a avut-o cu aceasta înainte de vestea șocantă.

Citește și: Crima de la Mangalia: Cine este fata de 18 ani suspectă că și-a omorât prietena? Tânăra din Vaslui a fost reținută

”În urmă cu trei ani de zile am văzut un articol în ziarul local Vremea Nouă, un articol legat de un copil care era bun la învățătură și ar fi trebuit să meargă la casa de copii pentru că părinții erau o familie destrămată. Părinții și rudele nu aveau posibilitatea să o mai țină nici într-un fel. Și atunci am decis pe loc să vorbesc cu acel reporter, să-mi spună cum stau lucrurile și am mers mai departe, am vorbit cu familia, cu copilul și cu reporterul. Am făcut așa o mini ședință și mi-am luat angajamentul să o țin pe toți anii de liceu la școală, deci la internat toate cheltuielile care o să fie. Și asta am și făcut, deci în primul an, al doilea an, al treilea an”, a spus afaceristul.

Ionel Sandu - afacerist

Ionel Sandu - afacerist

[Sursa foto: Ionel Sandu - Facebook]

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Alina Elena Ciobanu - tânăra găsită moartă sub bancă

Alina Elena Ciobanu - tânăra găsită moartă sub bancă

[Sursa foto: Alina Elena- Facebook]

”Copilul, de altfel un copil foarte, foarte bun pentru că în fiecare an îmi venea cu carnetul de note, așa o răsplată a muncii ei, îmi arăta tot timpul notele. Eu am fost mulțumit de comportamentul ei, timpul în care mă întâlneam cu ea ca să îi dau bănuții îi spuneam părintește tot ceea ce trebuie să știe un copil care nu are părinți și care este expus la fel de fel, ceea ce se întâmplă în societatea noastră, droguri, proxenetism, prostituție și toate astea pentru că ea era o victimă sigură. Și atunci, tot timpul îi explicam cum stau lucrurile, anturaje, tot timpul și tot timpul m-a ascultat”, a mai spus Ionel Sandu.

Alina îl ruga pe afacerist să îi găsească o garsonieră pentru a se întoarce de la mare

Alina era un copil cu rezultate foarte bune la liceu, iar afaceristul era dispus să o ajute cu orice avea nevoie. În ultima conversație pe care au avut-o, tânăra de 18 ani l-ar fi rugat să îi găsească o garsonieră până începe din nou anul școlar pentru că dorea să se întoarcă de la mare.

Citește și: EXCLUSIV- Crima de la Mangalia. De ce ar fi fost ucisă tânăra de 18 ani? Dan Antonescu, criminolog: ”Este foarte posibil ca cele două să și-l fi disputat pe acel iubit”

Alina Elena Ciobanu - tânăra găsită moartă sub bancă

Alina Elena Ciobanu - tânăra găsită moartă sub bancă

[Sursa foto: Alina Elena - Facebook]

”Acum un an de zile, a venit la mine și mi-a spus ”Domnul Sandu, nu-mi mai dați 700 de lei cât îmi dați în fiecare lună pentru că a venit un ONG la școală la noi și mi-a zis că îmi dau ei 300 de lei și dați-mi numai 400 de lei, nu mai dați 700 lei”. Și atunci i-am spus ”Alina, pentru că ai fost corectă eu îți dau tot 700 de lei și așa să mergi pe drum ăsta de acum înainte”. Deci cel puțin mie, toată încrederea ei am avut-o. Nu am avut nicio secundă vreo bănuială că ar fi altceva, pentru că era un copil modest, un copil care se îmbrăca modest, nu cerea, tot timpul pe lângă cei 700 de lei pe care îi dădeam lunar, îi mai dădeam încă 300 de lei de cheltuială. La fiecare început de an școlar îi ofeream rechizite, îmbrăcăminte, tot ce trebuie la un copil când începe anul școlar. Și tot timpul am ținut-o aproape de noi, de firmă, de sufletul meu”,  a povestit managerul.

Alina Elena Ciobanu - tânăra găsită moartă sub bancă

Alina Elena Ciobanu - tânăra găsită moartă sub bancă

[Sursa foto: Alina Elena - Facebook]

”Chiar acum o săptămână și jumătate mi-a trimis un mesaj prin care mă ruga să-i caut o garsonieră, să-i caut ceva pentru că este plecată la mare ca să muncească și caut ceva că nu mai poate să stea la mare, la școală urmând să se mute la cămin. Și fără să stau prea mult pe gânduri i-am răspuns că, chiar dacă în momentul ăla nu știam nimic, i-am răspuns că se rezolvă. ”Tu vin-o acasă Alina, că treaba e ca și rezolvată”. Și atunci pentru prima dată după 3 ani de zile am văzut așa ca mi-a răspuns ”Mulțumesc”, așa, deci nu știu...și la urmă mi-a pus o inimioară. E prima dată când am simțit-o așa că chiar avea nevoie și chiar a apreciat răspunsul pe care i l-am dat. De atunci și până aseară când a venit vestea asta șoc, nici nu reușesc ca să-mi revin, nu reușesc să mă concentrez la activitățile pe care le am, am vorbit cu familia”,  a explicat Ionel Sandu.

Prietena sa ar fi recunoscut că a ucis-o pe Alina

Ionel Sandu va fi și cel care va sprijini familia cu bani pentru înmormântarea Alinei. Aceasta va avea loc joi, 10 august.

Citește și: O femeie a încercat să-și ucidă soțul militar cu înălbitor de rufe. Bărbatul o spiona cu o cameră video secretă

”O să-i sprijin și cu înmormântarea, o să-i sprijin până la capăt. Mi-am dorit, am zis să facem o înmormântare în Vaslui să fie departe de locurile alea care au traumatizat-o, rudele pe care le are nu sunt de acord. În condițiile astea o sa le acord sprijinul așa cum își doresc. La noaptea pleacă la Constanța cu o mașină mortuară pe care le-am dat-o. Dar dorința mea era să o văd la facultate, să o văd cu familie, dorința mea era și dorința ei. Nu mă așteptam la o veste așa. Este o poveste tristă. Un copil care a suferit. Poate că finalul a venit și datorită nouă, a societății. Nu-i corect să aibă acces copiii la filme cu violență, la fel de fel de jocuri violente pentru că se ajunge la ceea ce s-a ajuns. Așa de mult îi imunizează. Cum un copil să omoare un alt copil? Eu nu pot să înțeleg. Trebuie legislație aici, trebuie noi părinții să intervenim. Nu putem noi ca oameni să permitem așa ceva”,  a mai spus afaceristul.

Anchetatorii au reușit să o prindă pe suspectă, care are 18 ani după ce au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere din Mangalia. Ea a fost reținută duminică seară, de către procurorii din Constanța, unde și-ar fi recunoscut faptele oribile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si