A fost haos în apropierea aeroportul Lax din Los Angeles! Mai mulți protestatari pro-palestinieni au împânzit miercuri dimineața bulevardul Century, în apropiere de intrarea în LAX, în jurul orei 9.00. Jurnaliștii Stirilor Kanal D au obținut imagini în exclusivitate!

Doi ofițeri ar fi fost răniți în urma protestului

Grupul de aproximativ 40 de persoane a venit pregătit cu tot felul de pancarte cu diferite mesaje, precum "Free Palestine" și "Genocide then/Genocide now" și chiar au aruncat cu lucruri în ofițerii de poliție. 

Așadar, un căpitan al Departamentului de Poliție din Los Angeles a declarat pentru Eyewitness News că protestul a blocat strada timp de aproximativ 30 de minute, dar alte intrări în aeroport au rămas deschise. Imediat ei au fost arestați.

”Au folosit resturi de materiale de construcție, indicatoare rutiere, crengi de copaci și blocuri de beton pentru a se bloca [Century Boulevard] în timp ce atacau trecătorii neimplicați în vehiculele lor. Obiectivul poliției din Los Angeles este de a asigura siguranța publică pentru toți, facilitând în același timp drepturile prevăzute de Primul Amendament pentru cei care protestează pașnic. Cu toate acestea, aceasta nu a fost o demonstrație pașnică", a povestit acesta pe platforma X.

Protest Log Angeles

Aproximativ 40 de protestatari pro-palestinieni au scandat în apropierea aeroportului internațional din Los Angeles.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: UPDATE: Suferință de Crăciun! O femeie și patru copii mici au fost găsiți fără suflare într-un apartament

În cadrul acestei manifestații, doi ofițeri au fost răniți, după ce mulțimea s-a năpustit asupra lor.

Ei nu s-au oprit aici, și chiar au încercat să intre în interiorul unui hotel Sheraton din apropiere, însă poliția i-a oprit la timp, a mai povestit căpitanul LAPD. În total, 36 de protestatari au fost arestați și reținuți pentru revoltă și cel puțin unul a fost arestat pentru lovirea unui ofițer de poliție, a declarat poliția. 

Protest Log Angeles

Imagini exclusive de la protestul din apropierea aeroportului din Los Angeles.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: El este proprietarul Fermei Dacilor. Unul dintre copiii lui Cornel Dinicu ar fi fost în clădire în momentul izbucnirii flăcărilor

Din fericire, zborurile nu au fost afectate din cauza protestului violent, data de 27 decembrie fiind și una dintre cele mai aglomerate. Mai multe mitinguri au avut loc în Statele Unite din cauza sprijinului acordat de administrația Biden campaniei devastatoare de represalii a Israelului în Gaza, care a ucis peste 20.000 de palestinieni. 

La începutul acestei luni, SUA s-au opus prin veto unei rezoluții a Consiliului de Securitate al Organizației Națiunilor Unite și au votat împotriva unei rezoluții a Adunării Generale care cerea o încetare imediată a focului în Gaza.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si