Close sidebar
Close sidebar

EXCLUSIV | Camelia Potec, amintiri emoționante! A câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice, dar puțini sunt cei care știu ce tradiție respectă de Crăciun: „Făceam tot posibilul să fim acolo”

Sărbătorile de iarnă aduc zâmbetul pe buzele tuturor. Anul acesta, am aflat ce amintiri au personalitățile din țara noastră și vă aducem povești emoționante ale unor dintre cei mai cunoscuți români!

Maria Zărnescu,

Camelia Potec împreună cu soțul ei și fiica cea mare

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Camelia Potec s-a născut la data de 19 februarie 1982 și se numără printre cei mai importanți sportivi ai României! În 2004, la Jocurile Olimpice de la Atena brăileanca a obținut medalia de aur. Anul acesta, Camelia Potec și-a deschis sufletul și a povestit, în exclusivitate pentru Știrilekanald.ro cele mai frumoase amintiri pe care le are de Crăciun.

A reușit să facă performanță, iar în prezent este și președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern. Viața și-a petrecut-o în cantonamente și mai ales la bazinul de înot, însă mereu a existat o tradiție privind Crăciunul. Indiferent cât de aglomerată era, campioana făcea tot posibilul ca de sărbători, în data de 25 decembrie, să ajungă acasă.

Camelia Potec, tradiția de la care nu s-a abătut niciodată de Crăciun

Când nu era la competiții, sportiva era la bazinul de înot, pentru antrenamente. Camelia Potec a dat totul pentru pasiunea ei și a făcut performanță în domeniu, iar mereu de Crăciun avea o tradiție pe care își dorea să o respecte.

Citește și: VIDEO- Camelia Potec, ultimele pregătiri pentru naștere. „Suntem încă în pregătiri. Mai avem foarte multe lucruri de făcut.”

Sportivii au adesea vieți extrem de aglomerate, cantonamente și turnee peste tot în lume. De Crăciun însă, Camelia Potec făcea tot posibilul să vină măcar o zi acasă. Bradul se cumpăra doar în data de 24 și tot în ajun se și împodobește.

Tradiția se păstrează și acum, iar membrii familiei fac tot posibilul să se adune în ziua de ajun sau la masa de Crăciun și să fie împreună.

"Crăciunul era singura sărbătoare pe care încercam întotdeauna să o petrec în familie. Chiar dacă eram în cantonamente, întotdeauna aveam o zi în care aveam voie să plec și să o petrec în familie. Întotdeauna, de Crăciun, am încercat să ne adunăm de pe unde eram fiecare și mereu am împodobit bradul în Ajun.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Avem această cultură de mulți ani, ne îmbrăcăm toți în pijamale și împodobit bradul de Crăciun. La noi în casă este doar brad natural, pe care îl cumpărăm numai în ziua de ajun și îl împodobim seara.

Avem câteva lucruri la care ținem. Anul acesta vedem cum va fi totul posibil și cu cea mică, dar categoric vrem să păstrăm cât mai multe din aceste obiceiuri", a mărturisit Camelia Potec, în exclusivitate.

Camelia Potec, amintiri și povești de Crăciun

Președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern spune că cele mai frumoase amintiri de sărbători sunt acelea din familie. Crăciunul este categoric momentul din an care îi aducea pe toți acasă.

Citește și: EXCLUSIV| Camelia Potec, declarații speciale de 1 Decembrie! Campioana își amintește momentul în care a câștigat medalia de aur la Atena: "Când sunt pe marginea bazinului mă gândesc la asta"

Masa în familie, venirea Moșului și momentele plăcute alături de cei dragi sunt cele mai frumoase amintiri ale înotătoarei, după cum ne-a mărturisit chiar ea.

"Toate amintirile mele de Crăciun sunt legate de familie, de masa alături de membrii familiei, de liniștea sufletească și de momentul în care îl așteptăm cu toții pe Moșul.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Acum, fiecare an este diferit și iată că anul acesta vom petrece cu un membru în plus în familie", a mai povestit Camelia Potec.

Camelia Potec împreună cu soțul ei și fiica cea mare

[Sursa foto: Facebook]

Cum s-a schimbat viața Cameliei Potec, după ce a devenit mama pentru a doua oară

În toamna acestui an, Camelia Potec a devenit mămică pentru a doua oară. Campioana mai are o fetiță, în vârstă de 5 ani. Președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern a avut parte de momente magice și ne-a povestit, în exclusivitate, cum s-a schimbat viața ei după ce a născut cea de-a doua fetiță.

"Sunt împlinită, sunt fericită(...) Cu ambii copii la bazin, suntem bine! Momentan, încerc să combin utilul cu plăcutul, este adevărat că am foarte mare suport din partea familiei și deocamdată totul decurge bine.

Nu spun că este cea mai bună variantă să mergi cu un copil de 5 ani și unul de o lună la locul de muncă, în cazul acesta bazinul de înot, dar asta este situația în momentul de față. Probabil că voi sta mai mult acasă în luna ianuarie și o să am mai multă grijă de cele mici", a explicat ea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI