Close sidebar
Close sidebar

EXCLUSIV | Camelia Potec, declarații speciale de 1 Decembrie! Campioana își amintește momentul în care a câștigat medalia de aur la Atena: "Când sunt pe marginea bazinului mă gândesc la asta"

Camelia Potec își deschide sufletul cu ocazia zilei de 1 Decembrie și retrăiește unele dintre cele mai emoționante clipe din viața de înotătoare!

Maria Zărnescu,

Camelia Potesc, mesaj special de 1 Decembrie


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Românii de pretutindeni sărbătoresc astăzi 1 Decembrie. În toată țara au fost pregătite evenimente speciale pentru Ziua Națională, iar noi vă aducem în exclusivitate una dintre poveștile frumoase și pline de emoție ale Cameliei Potec.

Pentru celebra înotătoare 2004 a fost anul în care a atins culmile succesului. Grecia a găzduit Jocurile Olimpice de la Atena, iar pentru România, la proba de 200 de metri liber participa Camelia Potec. Brăileanca a obținut victoria în fața italiencei Federica Pellegrini și a adus medalia de aur acasă. În exclusivitate, campioana își amintește unul dintre cele mai frumoase și emoționante momente din carieră!

Camelia Potec rememorează momentul în care a câștigat medalia de aur la Atena

În viața oricărui sportiv există acel moment pe care nu îl va uita niciodată. După multă muncă și antrenamente grele, cunoscu succesul și reușesc să atingă unul dintre cele mai înalte puncte din cariera lor. Pentru Camelia Potec, un moment extrem de important au fost Jocurile Olimpice din 2004.

Citește și: Sunteti curiosi sa vedeti cum arata o casa de campioana? Poftiti in caminul Cameliei Potec!

Grecia a găzduit competițiile sportive în acel an, iar românii au urmărit cu sufletul la gură evoluțiile tuturor sportivilor plecați la Atena. Camelia Potec a fost cea care a venit acasă cu medalia de aur, obținută la 200 de metri liber. În exclusivitate, președintele Federației Române de Fotbal și Pentatlon Sportiv ne-a povestit cum au fost acele moment și mai ales cum se simte acum, la aproape 20 de ani după ce a devenit campioană.

"Pentru mine, 2004 este și va rămâne pe viață cel mai important al meu din cariera de sportivă de performanță. A fost anul în care am reușit să obțin medalia supremă, medalia de aur la Jocurile Olimpice.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Îmi amintesc foarte bine că atunci evenimentul s-a ținut la Atena în Grecia. Toate sentimentele sunt încă acolo, foarte proaspete, chiar dacă nu îmi place să trăiesc din amintiri.

De fiecare dată, când intru în melancolie sau când sunt pe marginea bazinului îmi amintesc de ceea ce am simțit atunci", a mărturisit Camelia Potec, în exclusivitate pentru Stirilekanald.ro.

Rezultatele de la Jocurile Olimpice de la Atena, acolo unde Camelia Potec a obținut medalia de aur

[Sursa foto: Facebook]

Camelia Potec, mândră că a obținut succesul pentru România

La aproape 20 de ani de la momentul în care a câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Atena, Camelia Potec spune că niciodată nu ar putea uite emoțiile pe care le-a trăit în acea clipă. De-a lungul carierei sale a obținut 21 de medalii internaționale, însă în 2004 a atins vârful icebergului, așa cum spune și ea.

Citește și: Sunteti curiosi sa vedeti cum arata o casa de campioana? Poftiti in caminul Cameliei Potec!

"Sunt mândră că am reușit să ating vârful icebergului și să reușesc să câștig această medalie, în primul rând pentru mine, pentru familia mea, pentru cei dragi și pentru cei care mi-au fost alături, dar nu în ultimul rând, la fel de important pentru întreaga țară, pentru România.

Sprijinul major pe care l-am avut atunci, pe lângă sprijinul celor dragi a fost și sprijinul material oferit de țara în care m-am născut și în care activez și acum", mărturisește Camelia Potec.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Camelia Potec la Jocurile Olimpice 

[Sursa foto: Facebook]

Cum va petrece Camelia Potec 1 Decembrie, în 2023

Președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Sportiv nu are timp să se bucure de minivacanța de 1 Decembrie. Camelia Potec ne-a mărturisit că zilele libere legale vor fi încărcate de muncă, mai ales că România găzduiește Campionatele Europene de înot în bazin scurt.

"Pentru mine 1 Decembrie nu este minivacanță și nici pentru Natația din România pentru că noi vom fi în pline pregătiri pentru Campionatele Europene de înot în bazin scurt. Campionate care vor începe de pe data de 5 decembrie, până pe data de 10.

De pe data de 2 decembrie deja încep să vină sportivii, antrenorii și toți cei implicați în participarea la această competiție majoră sau mai bine spus la cea mai importantă competiție de înot din Europa din 2023", ne-a mai spus ea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI