O afacere inedită a luat naștere în București, cu scopul de a înlătura emoțiile negative ale oamenilor. Astfel, doritorii pot alege o cameră în care vor distruge totul în jur cu ajutorul unei bâte, în așa fel încât să se detensioneze.

Psihologii recomandă camera anti-stres

Aidan Șaban, în vârstă de 22 de ani este administratorul acestei vile și a povestit în exclusivitate pentru stirilekanald.ro 

cât de încântați sunt românii de această inițiativă, dar și cât de satisfăcător este să zdrobești totul în jurul tău.

”Inițial, am lansat această afacere cu speranța de a aduce mai multă bucurie în viețile oamenilor. Într-o perioadă marcată de stres, depresie și evenimente nefericite, am observat că oamenii sunt mai triști și nervoși, iar ei nu știu cum să-și găsească echilibrul. Am decis să vin în ajutorul lor cu această locație. Ideea mi-a venit pentru prima dată la vârsta de 19 ani, dar am preferat să studiez piața și să pun totul în ordine. Acum suntem aici, cu locația deschisă și zeci de clienți care ne vizitează aproape zilnic, aducând fericire în viețile lor. Nimic nu poate fi mai frumos!”, a explicat Aidan.

Citește și: Mărturia șocată făcută pe patul de moarte de un bărbat bolnav de cancer. Polițiștii au rămas înmărmuriți

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Tot el a spus că există un studiu care sa demonstreze faptul ca scăpăm de stres atunci când distrugem ceva, fie țipăm cât de tare putem, iar oamenii chiar au nevoie de astfel de terapii în viața lor, având în vedere faptul că zi de zi apar tot felul de provocări cărora trebuie să le facem față. Chiar și psihologii recomandă camerele anti-stres.

”Terapiile care implica exprimarea emoțiilor sau eliberarea tensiunilor, cum ar fi distrugerea controlată de obiecte, aduc beneficii psihologice unor persoane, oferindu-le o cale de eliberare a frustrărilor sau stresului acumulat.

Este adevărat că, metodele de gestionare a stresului variază semnificativ de la o persoană la alta, colaboram cu doctori psihologi care trimit pacienți în locația noastră. Aceștia pot alege între camerele de spargeri sau camera de țipat, în funcție de situația lor. În locația noastră, chiar si copiii pot beneficia de terapie prin țipat, ei fiind încă mici le este greu să se exprime și este mult mai sigur pentru ei aceea camera, pentru că nu există niciun pericol de a se lovi”, a povestit administratorul.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Un spital de copii din țară a fost invadat de gândaci: ”Imagini parcă rupte dintr-un film de groază”

Cât costă o astfel de experiență?

De asemenea, acesta a spus că impactul acestei experiențe asupra oamenilor este vizibil în ceea ce privește schimbarea stării lor după experiența în locație. Totodată, Aidan a vorbit și despre costuri.

”Tarifele pentru această experiență încep de la 50 de lei pentru o singură persoană și o singură cameră, oferind opțiuni precum camera de sticlă, camera de electrocasnice sau camera de țipat. Costul poate crește în funcție de numărul de persoane și camere solicitate. Participanții au posibilitatea de a solicita produse suplimentare în timpul șederii în cameră, iar durata experienței este nelimitată, aceștia hotărând când consideră că au terminat și doresc să părăsească camera”, a spus în cele din urmă Aidan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si