Close sidebar
Close sidebar

EXCLUSIV Cartierul socrului lui Huidu, scos la licitatie pentru 1,5 milioane euro! Fostul senator Matei Vintila a fost executat silit, dupa ce proiectul sau imobiliar, pentru care s-a imprumutat de la banca, a esuat

Cartierul socrului lui Serban Huidu, fostul senator Matei Vintila, va fi scos la licitatie pe 25 aprilie, dupa ce acesta a fost executat de banca.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Cartierul „Brancusi Residence”, dezvoltat de firma familiei „carcotasului” Serban Huidu (socrul, soacra si sotia), situat pe Bulevardul Timisoara din Bucuresti, va fi scos la licitatie pentru suma de 6.991.900 lei (1,53 milioane euro), din care o treime o reprezinta doar valoarea terenului. Este vorba despre un bloc de locuinte in suprafata construita la sol de 1.780 mp, avand regim de inaltime autorizat de P+12 etaje+etajul 13 retras. Proiectul prevede si o parcare subterana pe doua nivele si un demisol.

Din acesta, Matei Vintila a apucat sa construiasca doar doua etaje, dupa care proiectul s-a impotmolit din cauza lipsei finantarii in contextul crizei economice de acum cativa ani. Suprafata totala de teren care va fi si el scos la licitatie este de 2.161 mp.
Socrul lui Huidu si-a dorit sa ridice acest cartier cu credit de la banca, pe care l-a si luat in 2008.
El a inceput constructia si chiar a apucat sa vanda cateva apartamente in noul cartier care ar fi trebuit sa fie gata in 2010. Ulterior, fostul senator a ramas fara fonduri, iar lucrarile au stagnat.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Primii care l-au actionat in judecata au fost cei care dadusera avans intre 15.000 si 50.000 euro pentru acest apartament, apoi a urmat banca si ulterior, furnizorii. In 2014, judecatorii au admis cererea bancii de executare silita a lui Matei Vintila, insa acesta a contestat decizia.
Intr-un final, in urma cu cateva luni, executorul judecatoresc a primit acceptul instantei de a confisca proprietatea si de a o scoate la licitatie. Aceasta va avea loc pe 25 aprilie, la sediul executorului din Bucuresti. Anterior, familia carcotasului a mai pierdut un apartament situat pe Calea „13 Septembrie”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI