Zi decisivă pentru Cătălin Cherecheș! Fostul edil din Baia Mare, va afla joi dacă scăpa sau nu din închisoare, scrie Realitatea. În urmă cu două săptămâni, Curtea de Apel Cluj i-a admis contestația în anulare împotriva deciziei de condamnare. 

Are sau nu șanse Cătălin Cherecheș să scape de închisoare?

Acum, acesta se află la penitenciarul din Aiud din Baia Mare, unde are de ispășit o pedeapsă de 5 ani pentru luare de mită.

Avocatul Adrian Cuculis a explicat în exclusivitate pentru stirilekanald.ro  la trucurile prin care Cătălin Cherecheș ar putea scăpa de condamnare, însă șansele ar fi unele foarte mici.

”Din punctul meu de vedere încercarea pe care o face Cherecheș,  și acum are șanse extrem de mici sau mai bine spus sunt aproape inadmisibilă șansele lui, în sensul în care cererea, eu consider că este una inadmisibilă de scăpat de închisoare. Nu se pune problema, ci încearcă practic procedura extraordinară prin care să reformeze hotărârea prin care a fost condamnat”, a spus avocatul.

Cătălin Cherecheș închisoare

El este Cătălin Cherecheș.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Socrii lui Cătălin Cherecheș au fost condamnaţi la trei ani de închisoare cu suspendare. Decizia a fost luată în primă instanță

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De asemenea, acesta a precizat că în mod normal, atunci când se formulează o contestație împotriva unei hotărâri definitive de condamnare, printre singurele motive pe care le poți invoca într-un recurs în Casație se referă la existența faptei.

”Atunci când formulezi orice altă cale extraordinară de revizuire sau contestație în anulare motivele și ele la rândul lor sunt unele extrem de limitative. Având în vedere aceste aspecte sigur că dacă nu există unul dintre argumentele pe care le-am prezentat mai sus, deci șansele de a exista o soluție favorabilă nu există nicicum”, a

mai spus Adrian Cuculis.

Cătălin Cherecheș închisoare

El este avocatul Adrian Cuculis.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Răsturnare de situație în cazul lui Cătălin Cherecheș! Fostul edil din Baia Mare ar putea scăpa de condamnarea la închisoare. Ce le-ar fi spus acesta, magistraților

Socrii lui Cătălin Cherecheș au fost condamnați joi, 11 aprilie la trei ani, respectiv doi ani și jumătate de închisoare cu suspendare, decizia Tribunaului Mureș nefiind definitivă. Ei sunt acuzați pentru că ar fi încercat să dea mită unei judecătoare, astfel încât să-l scape pe fostul edil de închisoare. Recent, Cherecheș a fost extrădat din Germania, după ce el a fugit la o mătușă, cu o zi înainte de condamnare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si