Crima de luni, 6 noiembrie a întristat o lume întreagă. Nimeni nu-și putea imagina că această femeie de 54 de ani va avea parte de un astfel de destin tragic, pus la cale chiar de nepotul său.

Alexandru Popa putea fi rațional, însă dorința de câștig a fost mai presus decât orice

Înainte de a recurge la gestul de-a dreptul șocant, Alexandru Popa și-a premeditat faptele.

El a mers să cumpere benzină, iar mai apoi a mers la apartamentul femeii din Sectorul 6, unde a avut loc o certă zdravănă, chiar în fața blocului. Toate discuțiile dintre cei doi ar fi, potrivit unor surse, legate de o posibilă moștenire. De altfel, cei doi aveau discuții și în trecut pe tema banilor. Recent, chiar femeia depusese o plângere la poliție împotriva bărbatului pentru amenințări cu moartea.

Criminologul Dan Antonescu a explicat în exclusivitate pentru stirilekanald.ro despre cum poate un om sa ucidă cu atâta cruzime o persoană care îi este printre altele și rudă.

”În primul rând sunt curios și eu să aflu rezultatul expertizei medico-legale psihiatrice, pentru că un om normal la cap nu comite un astfel de gest. Dar, un om cu rațiune, dar care rațiune este umbrită de dorința de câștig, pentru că aici vorbim de o moștenire, de o dobândire a unui imobil, a unui apartament sau ce probleme aveau ei legate de partajarea unei moșteniri.

Un astfel de posibil câștig poate întuneca mințile și ale unui om normal. Gestul în sine este inadmisibil, este de neconceput și de neadmis, pentru că, în opinia mea până și Codul Penal prevede prea puțin ca pedeapsă pentru o astfel de faptă”, a spus Dan Antonescu.

Nepotul criminal și-a premeditat faptele.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine ar fi, de fapt, bărbatul care și-a incendiat mătușa în scara unui bloc? Legătura neștiută cu Gigi Becali

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

De altfel, criminologul a analizat atent tot parcursul nepotului Luminiței Popa și a ajuns la concluzia că nici măcar femeia de serviciu, care a încercat în nenumărate rânduri să-l oprească din a face gestul teribil nu l-a putut abate de la planul său.

”Să îți premeditezi o faptă pe care o vei comite cu mari cruzimi, să-ți cumperi benzină, pentru că el a fost văzut de camerele de supraveghere din benzinărie. El a cumpărat mai exact 5 litri de benzină, apoi s-a dus și s-a certat cu mătușa sa, iar pentru că nu a acceptat varianta pe care a propus-o el lovit-o cu sălbăticie cu pumnii, cu picioarele...Cum să dai într-un om în halul acesta. Nu dai într-un animal, dar într-un om. După toate astea, el a considerat că nu este suficient și a stropit-o cu benzină. E adevărat că s-a stropit și pe el. Nu știu dacă era cineva să fie afectată așa emoțional de rănile pe care le-a suferit el”, a precizat criminologul.

”Dacă este ceva de ”apreciat” este că a convins-o pe vecina victimei, care încerca să-l oprească din gestul lui mârșav să plece să nu cumva să pățească și ea ceva.

Femeia s-a retras în ultima secundă pentru că altfel ar fi cuprins-o și pe ea flăcările pe care el le-a generat ”, a mai adăugat Dan Antonescu.

Tatăl criminalului, fostul bodyguard al lui Gigi Becali

Acum, atacatorul a fost reținut pentru 24 de ore. Până în acest moment se știe faptul că tatăl lui Alexandru Popa a fost bodyguard-ul lui Gigi Becali, conform declarațiilor unor surse judiciare, pentru  Gandul. Marcel Popa, alături de Cătălin Zmărăndescu și Ștefan Dediu ar fi participat la recuperarea mașinii patronului FCSB.

Ea este femeia incendiată în scara de bloc din București.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În cele din urmă, Gigi Becali l-a concediat pe tatăl criminalului, după niște reproșuri legate de posibile infidelități în viața de familie.

Citește și: EXCLUSIV- Curg râuri de lacrimi pentru femeia incediată în scara de bloc din Capitală: ”Era cea mai bună persoană, ajuta pe toată lumea dezinteresat, cinstită și foarte corectă”

Liliana Popa era jurtistă de meserie și avea 54 de ani. Acesta era și administratora blocului în care au avut loc scene teribile. Potrivit apropiaților, femeia era un om extrem de calm, bun și muncitor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si