Au trecut luni întregi de la tragedia care a șocat o țară întreagă, atunci când Vlad Pascu a provocat accidentul care i-a ucis pe Sebastian Olariu și pe Roberta. Chiar dacă timpul a trecut, durerea familiilor tinerilor uciși într-un mod cumplit a rămas la fel de mare.

Procesul lui Vlad Pascu este încă în desfășurare, iar cei implicați cer despăgubiri colosale de la Vlad Pascu și de la familia acestuia.

Mai exact, cei trei tineri care au fost răniți grav, dar care au supraviețuit, s-au constituit părți civile și cer daune morale în valoare de un milion de euro fiecare.

vlad pascu, victime 2 mai, adrian cuculis, sebi olariu

Sebi Olariu și Roberta Dragomir

[Sursa foto: Facebook ]

Câți bani ar putea să primească familiile tinerilor uciși la 2 Mai

În ceea ce privește familia Robertei Dragomir, s-au constituit părți civile mama, tatăl, sora și doi bunici ai acesteia. În cazul tinerei ucise, fiecare membru al familiei a solicitat despăgubiri în valoare de 6 milioane de euro, adică maximul admis de lege.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Până la momentul redactării acestui articol nu se cunoaște suma totală pe care a cerut-o ca despăgubire familia lui Sebastian Olariu, însă suma totală solicitată de familia Robertei și de supraviețuitori ajunge la 33 de milioane de euro.

Citește și: VIDEO- Vlad Pascu, sancționat de Penitenciarul Poarta Albă! Ce nu mai are voie să facă tânărul?

Chiar dacă suma cumulată, cerută de către victime și familiile lor, este una uriașă, aceasta nu ar putea fi încasată în totalitate de către ele.

Avocatul Adrian Cuculis spune că, potrivit legii, asiguratorul, adică cel care ar achita concret acești bani, va achita maxim 6 milioane de euro. Această sumă ar urma să se împartă între toate victimele tragediei provocate de Vlad Pascu la 2 Mai și între familiile celor doi tineri care nu se mai află printre noi. 

„Nu plătește familia lui Vlad Pascu. Legea spune ca doar asiguratorul plătește, iar legea spune că maximul este de 6 milioane pe accident, indiferent de numărul de victimele”, a declarat avocatul Adrian Cuculis, in exclusivitate, pentru stirilekanald.ro

vlad pascu, victime 2 mai, adrian cuculis, sebi olariu

Familiei lui Vlad Pascu i se cer despăgubiri colosale. 

[Sursa foto: Facebook ]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si