Close sidebar
Close sidebar

EXCLUSIV Ce face azi femeia care a schimbat legea privind indemnizatia de crestere a copilului! Dupa ce a nascut tripleti, Ionela a dat statul in judecata!

Ionela Danciu, o tanara din Aiud, a devenit cunoscuta atunci cand, dupa ce a nascut tripleti, a dat statul in judecata pentru ca i s-a parut incorect ca ea sa primeasca indemnizatia de crestere a copilului pentru unul, cand ea avea trei deodata.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dupa trei ani de lupta prin tribunale, Ionela a castigat, obtinand drepturile solicitate.

A fost doar inceputul unei lupte pentru drepturile cetateanului, pentru ca in ultimii ani, Ionela a devenit o figura importanta pentru Aiud, iar acum este consilier local independent.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro


In urma cu doi ani, Ionela a dat din nou in judecata statul, mai exact Ministerul Educatiei, pentru ca fiicele sale, atunci in clasa a II-a nu primeau manuale de la scoala si ea trebuia sa le cumpere, desi, conform Constitutiei, invatamantul este gratuit.


Cu o mama luptatoare, nici cele trei fetite nu puteau sa fie altfel. Tripletele Luana, Andrada si Alesia sunt campioane la karate, iar camera lor este tapetata de medaliile si diplomele primite in competitii.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI