Rona Hartner s-a stins din viață astăzi, 23 noiembrie, după lungi suferințe.

Rona Hartner a murit după ce a trecut prin chinuri groaznice din cauza cancerului

Cu o seară înainte, sora ei, Rinda a postat un mesaj pe Facebook-ul artistei, unde a scris că Rona își trăiește ultimele clipe de viață, semn că starea ei de sănătate se degradase foarte mult în ultima perioadă.

”Bună seara la toată lumea. Sunt Rinda, sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe. Ne scuzați daca nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el”, a fost mesajul Rindei.

Rona Hartner cancer

Rona Hartner a murit de cancer.

[Sursa foto: Facebook]

În vârstă de 50 de ani, Rona a fost diagnosticată în vara anului 2023 cu cancer la plămâni și creier, în stadiul patru, însă în luna octombrie ea a declarat că s-a vindecat după ce a luat un medicament foarte periculos, ca orice chimioterapie, cu 13 pagini de efecte secundare”. Și în anul 2019, artista a fost diagnosticată cu cancer la colon și ficat. Acum, pe pagina Ronei Hartner curg mesajele de condoleanțe pentru cea care și-a dedicat întreaga viață scenei și publicului care o iubea atât de mult pentru simplitatea ei.

Jurnaliștii stirilekanald.ro au stat de vorbă cu una dintre prietenele ei de suflet. Ioana Morar și Rona s-au cunoscut la un concert în București, iar din acel moment au devenit foarte apropiate.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

”Cuvintele sunt de prisos în astfel de momente. O cunoșteam, i-am urmărit ultimele live-uri. Era fericită și spera că a învins boala. Dumnezeu a avut alte planuri cu ea...să cânte în Cer”, a spus îndurerată Ioana.

Citește și: Rona Hartner a lăsat în urma ei o fiică îndurerată. Era cea mai mândră de fata ei, Rita

Rona Hartner spera până în ultima clipă că se va vindeca

Totodată, apropiata artistei a povestit că Rona abia aștepta să se întoarcă pe scenă, acolo unde mereu lăsa grijile deoparte și dădea tot ce avea mai bun. Mereu se gândea și la Rita, fiica sa de doar 15 ani pe care o iubea atât de mult, și care a susținut-o tot timpul.

Rona Hartner cancer

Rona Hartner a murit de cancer joi, 23 noiembrie.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Rona Hartner a murit cu o mare durere în suflet. Artista nu a mai apucat să-și împlinească marea dorință

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

”În ultima vreme spunea că așteaptă să revină pe scenă să încânte publicul. Iubea publicul, iubea muzica. Era de o putere...tare rău îmi pare de ea. Despre fiica ei nu vorbea foarte mult.

Ea i-a fost alături și voia să o știe bine, pe picioarele ei. Are doar 15 ani și este învățată cu greul de mică, dar acum va trebui să se descurce fără mama sa, de care era foarte apropiată. A sperat până în ultima clipă că se va vindeca. A avut încredere în medici, în tot și mai credea că Dumnezeu și Maica Domnului îi va da puterea de a se vindeca”, a mai povestit Ioana Morar.

Actrița se pregătise chiar și cu loc de veci înainte de moarte, iar doctorii o trimiteau la notar să-și facă testamentul.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si