După lungi suferințe, tratamente și verdicte dure din partea medicilor, artista Rona Hartner a încetat din viață la vârsta de doar 50 de ani. Aceasta a trăit cu zâmbetu pe buze toate clipele dureroase din viața sa și le-a povestit chiar și fanilor fiecare moment prin care trecerea.

Rona Hartner cancer

Rona Hartner a murit de cancer la vârsta de 50 de ani.

[Sursa foto: Facebook]

Rona Hartner a trăit un lung șir de suferințe, însă mereu îndrăznea să fie optimistă și să viseze

Dintotdeauna a iubit scena și trăia la intensitate maximă fiecare moment ca și cum ar fi ultimul. În anul 2019 actrița a fost diagnosticată pentru prima oară cu cancer la colon și ficat, de care a reușit în cele din urmă să se vindece. Mai apoi, în vara anului 2023 a urmat o nouă veste proastă pentru Rona Hartner, care a aflat că are cancer la plămâni și creier.

„Medicii mi-au descoperit la plămâni o tumoare de cinci centimetri, cele pe creier sunt mici, de 15 mm fiecare, dar sunt șapte, și la glandele suprarenale au văzut metastaze. Aceste tumori nu sunt operabile. Tratamentul îl voi face în Franța. O să urmez nu citostatice, ci imunoterapie, e mai suportabilă“,  a declarat Rona Hartner pentru  Playtech.

Rona Hartner cancer

Rona Harner s-a stins din viață din cauza cancerului.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ultima apariție a Ronei Hartner. Celebra cântăreață a mascat suferința cu zâmbetul ei molipsitor

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Miercuri seara, sora ei, Rinda a postat un mesaj pe Facebook în care i-a anunțat pe toți cei apropiați Ronei că aceasta își trăiește ultimele clipe din viața sa. Starea sa se înrăutățise considerabil în ultimul timp, iar din păcate, medicii nu au mai putut să o salveze.

Ce premoniție a avut Rona Hartner chiar pe patul de spital

Rona Hartner a sperat până în ultimul moment că se va vindeca și că va putea din nou să urce pe scenă, acolo unde se simțea în largul său în orice moment. Deși nu a știut că acest drum al bolii sale va fi unul lung și anevoios, ea se ruga neîncetat și a făcut tot ceea ce îi spuneau medicii.

”Am făcut citostatice, toată lumea îmi spunea bea apă sfințită, nu am ascultat așa ceva și nu am știut pe urmă că va fi atât de greu cu citostaticele și find la Paris pentru a cânta într-o pușcărie, pentru că eu încă făceam foarte multe acțiuni umanitare, fiind bolnavă am zis că nu mă opresc din cântat, nu mă opresc din proiecte, fac videoclipuri, fac de toate, am ajuns la spital”, a povestit Rona Hartner la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Rona Hartner cancer

Rona Hartner a murit după lungi suferințe la vârsta de 50 de ani.

[Sursa foto: Facebook]

A fost o perioadă în care artista a fost și în depresie din cauza unui regizor care ar fi agresat-o fizic. Aproximativ trei ani s-a luptat cu angoase, tristețe, insecuritate și insomnii. Ea ar fi încercat să se și sinucidă de trei ori la vârsta de 18 ani, însă de fiecare dată a fost salvată miraculos.

O prietenă a Ronei Hartner a mărturisit pentru jurnaliștii Stirilekanald.ro că aceasta a avut însă o premoniție pe patul de spital, în timp ce efectua ultima ședință de chimioterapie.

”A avut o premoniție în timpul ultimei chimioterapii. Și-a văzut tatăl chemând-o la Ceruri”, a spus Ioana Morar. Tot ea a vorbit și despre planuri actriței în ceea ce o privește pe fiica sa de doar 15 ani.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Citește și: EXCLUSIV: Ce i-a spus Rona Hartner prietenei ei înainte să moară. Gândurile ei erau la fiica sa și la muzică: "A sperat până în ultima clipă că se va vindeca"

”Despre fiica ei nu vorbea foarte mult. Ea i-a fost alături și voia să o știe bine, pe picioarele ei. Are doar 15 ani și este învățată cu greul de mică, dar acum va trebui să se descurce fără mama sa, de care era foarte apropiată. A sperat până în ultima clipă că se va vindeca. A avut încredere în medici, în tot și mai credea că Dumnezeu și Maica Domnului îi va da puterea de a se vindeca”, a mai spus prietena Ronei.

Rona Hartner, un artist original care și-a lăsat destinul în voia lui Dumnezeu

Și actorul Romeo Visca a făcut mărturisiri emoționate despre artistă, pe care o admira atât de mult. El a spus în exclusivitate pentru stirilekanald.ro  că o să-i lipsească pofta de viață și bucuria de a trăi a Ronei Hartner, pe care a numit-o cu artist excepțional și original

”Încă mi-e greu sa accept ce s-a întâmplat. Știam de ieri ca lucrurile nu sunt în regulă și îmi era teama să deschid azi dimineață telefonul. Rona a fost un artist excepțional, un artist care a rămas original în lumea asta în care majoritatea se aliniază trendurilor și mai puțin artei care i-a consacrat. Rona a fost un exemplu de originalitate. Era foc și viață oriunde apărea. Că a fost și un om frumos știu mai puțini. Inclusiv în suferință nu a vrut sa deranjeze pe nimeni. Și-a luat credința în brațe și s-a lăsat condusă de Dumnezeu. O să îmi lipsească pofta ei de viata, bucuria sa de a trăi si de a urca pe scenă. Pasiunea cu care făcea tot în universul ei. Rona Hartner, Hopaaa spre Lumină!”, a transmis Romeo Visca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si