Un accident teribil a avut loc pe data de 24 noiembrie în jurul orei 16:05, pe D.N. 7, în afara localității Păuliș. Atunci, un bărbat în vârstă de 50 de ani din Săvârșin transporta, cu o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă, un buldozer de aproximativ 25 de tone. Într-o curbă periculoasă, buldoexcavatorul a căzut pe sensul opus de mers direct pe o mașină aflată în mers.

Sora Timeei în stare gravă la spital, în timp ce sora ei a murit pe loc

Șoferul era chiar o tânără de 24 de ani din aceeași comună din Arad, pe nume Timeea Recalo. Ea se afla în mașină alături de sora ei mai mică în vârstă de 21 de ani, iar cele două se îndreptau spre casă. Acesta avea să fie ultimul drum pentru Timeea, care nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire. Acum, sora ei se află în stare gravă de sănătate și a fost transferată de urgență la spitalul din Timișoara. Ea a fost diagnosticată cu politraumatisme şi fracturi costale, transmite Aradon.ro 

O bună prietenă de-a Timeei a vorbit în exclusivitate pentru stirilekanad.ro despre visele tinerei, care era profesoară la Şcoala „M. Eminescu” din Arad, dar și despre șocul la auzul veștii terifiante. Sarah o descrie pe aceasta ca fiind o persoană extrem de credincioasă și de blândă.

”Timeea a fost o fată foarte gingașă și fericită mereu unde mergea lasă în urma ei doar bucurie. Timeea a fost respectată și iubită de toți din jurul ei. Ea a fost o fată foarte credincioasă și nimeni nu se gândea să plece așa de repede dintre noi. A fost o prietenă minunată, o fată superbă, deosebită. Nu o să o uităm niciodată. A lăsat durere în inimile noastre.

Avea toată viața înainte. Ea a fost profesoară, dar Dumnezeu se pare că a iubit-o mai mult decât am iubit-o noi și a luat-o la el”, a povestit prietena Timeei, care împlinise cu doar două zile înainte 24 de ani.

Timeea Recalo accident

Timeea Recalo, o profesoară de română a murit într-un accident cumplit, joi pe DN7.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Lacrimi de durere pentru Andrei, tânărul din Târgu Jiu găsit fără viață, după o ceartă cu mama lui: ”Nu am cuvinte...ești un înger!”

Visul Timeei era să fie înconjurată de copii

Probabil cel mai mare regret al tinerei ar fi că nu a putut să-și ducă la bun sfârșitul visul, și anume acela de a fi înconjurată de copii. 

”A fost profesoară și nu a putut mult să se bucure de acest lucru, doar câteva luni. Acesta era visul ei. Își dorea să rămână profesoară pentru că îi plăceau foarte mult copii”, a mai spus Sarah.

Timeea Recalo era absolventă a Facultăţii de Litere, Istorie şi Teologie a Universităţii de Vest din Timişoara. Instituția a transmis recent un mesaj de condoleanțe pentru tânără pe pagina de Faceboook.

Timeea Recalo accident

Timeea Recalo a murit pe loc într-un accident teribil în Arad.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: O fetiță de doi ani a ajuns la spital cu arsuri grave, după ce în camera în care se juca a izbucnit un incendiu puternic. Intervenție contra cronometru

”Timpul s-a oprit în loc nu doar pentru Timeea, ci și pentru noi…Profesori și colegi, suntem profund întristați de vestea că Timeea a trecut în amintire în urma unui accident. Ne alăturăm familiei în rugăciune. Requiescat in pace!” ,  au scris reprezentanții facultății.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si