Andrei Purghel, tânărul de 22 de ani care se zbătea între viață și moarte, a decedat astăzi, 21 martie la Spitalul Județean din Ploiești la 10 zile de la tragicul accident cu ATV-ul. Prietenul său, Emilian Oneață, în vârstă de 20 de ani a murit pe loc în seara nefericitului eveniment de pe 12 martie. Familiile și apropiații celor doi au povestit în exclusivitate pentru știrilekanald.ro despre ultimele clipe din viața celor doi și despre planurile lor de viitor.

Colegi lui Andrei, împietriți de durere

”Din păcate, prietenul nostru Andrei a plecat la îngeri mult prea devreme. Mai aveam foarte multe de povestit”, a spus un coleg de-al tânărului de 22 de ani.

Citește și: Tânărul de 21 de ani care a fost implicat în carambolul de pe „drumul morții” a murit

”Ne este greu să găsim cuvintele potrivite, acum când am aflat că ființa atât de draga nouă a plecat pentru totdeauna. A fost un om minunat, un prieten și un coleg adevărat pe care te puteai baza oricând, la bine și rău. Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoșirea lui, dar moartea a fost mai puternică și ni l-a smuls dintre noi”, a povestit îndurerată Gurgu Geanina, a amică a băiatului.

Andrei Purghel - tânărul de 22 de ani decedat în accidentul cu ATV-ul

Andrei Purghel - tânărul de 22 de ani decedat în accidentul cu ATV-ul

[Sursa foto: Andrei Purghel - Facebook]

”Era un băiat super de treabă, protector și grijuliu. Vorbea cu toată lumea. A fost un băiat foarte la locul lui.

Deși nu te cunoștea și te vedea trist/a venea și te întreba ce s-a întâmplat și încerca să îți facă cumva ziua mai bună”, a spus Alexandra Vașarhelyi, o o prietenă a lui Andrei.

”A fost în comă de gradul 3, îi dădea vitamine și toate cele ca să poată să rămână în viață. Cu două zile înainte se mișca, a strâns mâna mamei lui și se dezumflase la față”, a mai povestit a apropiată.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În urma impactului puternic, conducătorul ATV -ului a fost declarat decedat. Rudele sale susțin însă că întreaga poveste a fost mușamalizată.

Rudele tânărului decedat pe loc cred că totul a fost mușamalizat

”În acea zi nepotul meu a plecat după ora 13 la un grătar cu prietenii. ATV-ul nu era în regulă, nu era înscris, nu avea frâne, nu era tehnic de scos pe un drum public. Băiatul care deține ATV-ul e fiul vicelui primar de la Talea. Eu știu, din ce am auzit că ei au fost trimiși primii să verifice dacă era poliția jos ca să poată coborî și ceilalți care au băut cu mașinile”, a povestit mătușa lui Emilian.

 

@andrastefana

🖤

♬ Goodbye- EuGene🔥

”Cineva mi-a povestit că nepotul meu era foarte trist la acel grătar, nu era el. Au fost poze cu el trist acolo, dar nimeni nu le mai arată”, a mai adăugat Teodora Oneață.

Citește și: Tânără din București, la un pas de a fi ucisă de iubitul ei pe bancheta din spate a unui taxi, după ce l-a anunțat că se desparte de el

Și unchiul lui Emilian, băiatul decedat pe loc, are dubii în privința anchetei și crede că totul a fost înscenat.

ATV-ul cu care circulau cei doi nu era înscris și nu avea frâne bune

”ATV-ul nu avea frâne decât pe dreapta față, din câte am înțeles. ATV-ul trebuia dus la Ploiești la o expertiză după părerea mea, la o verificare din toate punctele de vedere, ceea ce nu s-a întâmplat. Ei l-au dus la Breaza la poliție pentru a mușamaliza. Erau prieteni, dar trebuia tras la răspundere pentru că acest Adiță, băiatul care avea ATV-ul, când au plecat spre casă l-a trimis pe nepotul meu la înaintare să se ducă pentru că nu băuse. Fiul vicelui era cu mașina și băuse”, a explicat unchiul tânărului de 20 de ani.

 ATV-ul nu era  înscris, nu avea frâne și nu era tehnic de scos pe un drum public.

ATV-ul nu era înscris, nu avea frâne și nu era tehnic de scos pe un drum public

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

”Emilian era bun prieten cu Andrei, băiatul care a decedat azi. Trebuie să mergem și la Ploiești să ne dea probleme de la analize și alcoolemie. După câte am constatat cred că au sunat ei pe acolo pentru că de la medicină legală mi-au spus că durează aproape un an, ceea ce mi-a trezit suspiciuni”, a mai spus bărbatul.

Citește și: Accident în lanț la Buzău: două persoane au fost transportate la spital

Cât despre vise, apropiații lui Emilian spun că tânărul își dorea să se angajeze la Brașov și să plece din Talea.

”Numai cuvinte de laudă am pentru el. Un băiat foarte calculat, la locul lui. Și în ziua înmormântării fotografia lui a plâns, i-a curs lacrimi din ochi”, a povestit îndurerat unchiul lui Emilian Oneață.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si