Daniel Borgovan, antrenorul de box în vârstă 30 de ani din Bistrița care a fost găsit într-o stare inconștientă pe scara blocului este în continuare în stare gravă la spital. Totul ar fi început de fapt de la o ceartă între Dani și iubita sa, Diana-Alexandra Tira, în vârstă de 32 de ani. Atunci, tânăra ar fi apelat la o prietenă, care a venit însoțită de doi bărbați.

Ei ar fi de fapt cei care l-ar fi bătut crunt pe Daniel, iar mai apoi l-ar fi aruncat pe scări. Există și posibilitatea ca în urma loviturilor acesta să se fi dezechilibrat. Unul dintre acești indivizi ar fi fost dus la audieri în seara aceea, însă unul dintre ei a fugit și nu a mai fost găsit.

De ar fi apelat Diana la ajutoare pentru a-l liniști pe Daniel?

Marian Simion Borgovan, fratele lui Daniel a povestit în exclusivitate pentru stirilekanald.ro despre cea care este mamă pentru copilul sportivului. El a spus că imediat după încăierarea din apartament, chiar Diana Tira a sunat la 112 spunând că este un bărbat imobilizat la ea în apartament. De altfel, el a vorbit și despre relația dintre cei doi.

”Ea lucrează la Camera de Comerț. Concret doar Dani știe cel mai bine ce era între ei, dar cer este că după aflarea sarcinii și după venirea copilului ea nu a fost la fel în relația de cuplu.

Concret este faptul ca ea aplica un comportament foarte neplăcut și asta poate confirma orice ce apropiat de-ai lui Dani. Eu nu vreau să fac rău nimănui, vreau doar să fie dreptate și adevărul sa iasă la iveală și el să se facă bine să-l vedem din nou aici sănătos și în putere”, a povestit Marian.

Fratele lui Daniel Borgovan spune că Diana era mai mereu reținută, și nici măcar nu a venit la spital să se asigure de starea de sănătate a iubitului ei.

Fratele lui Daniel Borgovan spune că Diana era mai mereu reținută, și nici măcar nu a venit la spital să se asigure de starea de sănătate a iubitului ei.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: O elevă din Iași a fost agresată de două colege, după ce victima i-ar fi spus dirigintei că este amenințată: „Gata, gata. Ridică-te, bravo!”

Care era relația dintre boxer și iubita lui?

Fratele lui Daniel Borgovan spune că Diana era mai mereu reținută, și nici măcar nu a venit la spital să se asigure de starea de sănătate a iubitului ei. De altfel, cu niciun membru din familie nu a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat în acea seară. Diana ar fi explicat doar faptul că Daniel ar fi venit beat acasă. De altfel, potrivit unor surse ea ar fi declarat la Poliție faptul că sportivul își amenințase copilul, motiv pentru care ea a apelat mai departe la ajutor din partea unor prieteni.

”Față de noi a fost reținută și față de fratele meu, tatăl copilului ei. Ea nu s-a dus să-i vadă starea sau să ia legătura cu noi, nu ne-a spus nimic de cine-i implicat sau ce s-a întâmplat cu adevărat ci doar faptul că el venise în stare de ebrietate sau altceva și din spusele ei, ea a apelat la cunoștințe să își liniștească partenerul despre care susținea ce susținea și nu a anunțat din start organele competente, care au sediul la 1 minut distanța de locația lor”, a mai adăugat fratele lui Daniel.

Mama sportivului neagă aceste acuzații spunând că Daniel își iubește foarte mult copilul și nu ar face așa ceva niciodată.

Mama sportivului neagă aceste acuzații spunând că Daniel își iubește foarte mult copilul și nu ar face așa ceva niciodată.

[Sursa foto: Facebook]

Mama sportivului neagă aceste acuzații spunând că Daniel își iubește foarte mult copilul și nu ar face așa ceva niciodată.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”A avut telefonul închis aproape o zi întreagă. Ea cu mine nu vorbește, dar a doua zi a vorbit cu bărbatul meu. Lui i-a spus că, Daniel a venit beat acasă și ar fi vrut să arunce copilul pe geam, ceea ce e imposibil, imposibil. El e sportiv”,  a declarat Mărioara Andreica pentru Antena 1.

Daniel ar fi fost lăsat de multe ori pe afară de partenera geloasă

O altă apropiată a boxerului a povestit în exclusivitate pentru stirilekanald.ro și despre faptul că partenera antrenorului era tot timpul geloasă, iar uneori nu îl mai primea să doarmă în casă, iar el își petrecea nopțile în sala de box.

”Știu doar că este nebună și îl lăsă să doarmă afară. De multe ori nu îl primea în casă și dormea în sala de box. Îl urmarea mereu și din ce mi-au mai spus unii prieteni, ea este foarte geloasă. Știu doar că a dat ceva declarați pe Poliție, dar nu știu ce, se victimizează pe acolo ”, a declarat Cristina Cosma.

Daniel Borgovan, un tânăr de 30 de ani din Bistrița cu rezultate excepționale la box a fost găsit inconștient pe scările unui bloc, în fața unui apartament de la etajul al treilea.

Daniel Borgovan, un tânăr de 30 de ani din Bistrița cu rezultate excepționale la box a fost găsit inconștient pe scările unui bloc, în fața unui apartament de la etajul al treilea.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cum a învins Rona Hartner cancerul pentru a doua oară. Ce tratament-minune a urmat: "Trebuie să fii puțin inconștient să iei acest medicament". Declarațiile tulburătoare ale actriței

Sportivul a fost detubat și a lăcrimat la auzul vocii mamei sale

Marți, 24 octombrie, starea lui Daniel s-a mai îmbunătățit puțin. Un purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița a anunțat că Daniel a fost detubat și respiră singur.

„Pacientul a fost detubat în această dimineață, respiră singur, are mișcări spontane, însă deocamdată nu este conștient. Starea generală de sănătate este ușor ameliorată față de ziua de ieri. Având în vedere traumatismul craniocerebral sever pe care tânărul l-a suferit, conduita terapeutică a echipei medicale din Secția ATI este centrată pe recuperarea neurologică“, a transmis Camelia Strungari.

”A fost o reacție bună din partea lui că m-a auzit pe mine și pe mama. S-a agitat și și-a întredeschis ochii, ne-a văzut, a lăcrimat pe partea stângă și pe mama a strâns-o foarte tare de mână și pe mine la fel. Însă el este ținut sub tratament, dar încă este intubat și in stare foarte gravă”, a precizat fratele lui Daniel.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Marți, 24 octombrie, starea lui Daniel s-a mai îmbunătățit puțin.

Marți, 24 octombrie, starea lui Daniel s-a mai îmbunătățit puțin.

[Sursa foto: Facebook]

Jurnaliștii stirilenakald.ro au încercat să ia legătura cu iubita antrenorului pentru a oferi un drept la replică, însă are telefonul închis.

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii de loviri și alte violențe, conform Legii 286/2009, Art. 193. În continuare se efectuează verificări de către Biroul Serviciului de Investigații Criminale Bistrița.

Citește și: Ion Iliescu ar fi ajuns la spital pentru efectuarea unor analize. Fostul Președinte al României a fost lăsat acasă

Miercuri, prietenii lui Daniel Borgovan s-au decis să organizeze un protest în Parcul Mihai Eminescu la ora 17:00. Aceștia vor dreptate pentru sportiv și le este teamă că acest caz va fi mușamalizat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si