Cristian Gheban, un polițist în vârstă de doar 47 de ani a ales să recurgă la un gest extrem, chiar în zi de sărbătoare!

El și-ar fi pus capăt zilelor chiar pe mormântul fiice sale, Andreea în vârstă de un an. Cu arma din dotare el s-a împușcat în cap, iar un bătrân ar fi făcut descoperirea de-a dreptul șocantă din cimitirul din Vlăsineşti, judeţul Botoşani și a sunat imediat la 112 pentru ajutor.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliţiei, precum şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Botoşani.

Polițist împușcat Timișoara

Cristian Gheban s-a sinucis la mormântul fiicei sale moarte.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

Durerea imensă din sufletul lui Cristian

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa poliţistului, așadar au fost nevoiți să constate decesul.

Psihologul, Radu Leca a explicat în exclusivitate pentru stirilekanald.ro  motivul pentru care Cristian Gheban s-ar fi sinucis.

”Durerea tatălui ce își pierde copilul nu poate fi descrisă în cuvinte. Contează meseria celui ce își pune capăt zilelor, atâta timp cât există o traumă atât de profundă? Categoric nu. Tatăl Andreei a ales să fie cât mai aproape de copilul său. Nu depresia l-a ucis, ci durerea!”, a spus Radu Leca.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Polițist împușcat Timișoara

El este Cristian Gheban, polițistul care s-a împușcat în cap la mormântul fiicei sale, Andreea.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

Citește și: Imagini sfâșietoare de la priveghiul Ronei Hartner! Artista a ajuns în România și va fi înmormântată de Ziua Națională, alături de tatăl său

Bărbatul era polițist activ al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, fiind încadrat încă din anul 1996. El era căsătorit și mai avea un copil. 

Lacrimi de durere pentru polițistul care mereu afișa o atitudine pozitivă

Familia, colegii și apropiații lui Cristian Gheban sunt îngroziți de vestea morții lui. Aceștia au postat în mediul online mesaje de condoleanțe, în care spuneau despre polițist că era mereu vesel, deși nu discuta cu ei despre problemele pe care le avea. Totodată, bărbatul urma să iasă curând la pensie, ceea ce îi oferea un motiv de bucurie.

”Aș fi vrut să vă spun că este bine. Era vesel mereu, o fire optimistă. Mai mereu când ne întâlneam îl vedeam zâmbind, și chiar dacă unele subiecte erau pesimiste el vedea o parte bună a lucrurilor. Îmi pare nespus de rău ca n-am fost atât de apropiat încât să îl ascult, să se deschidă și în privința asta a durerii sufletești. Zilele trecute l-am văzut prin oraș ușor abătut și pentru că era în trafic doar l-am salutat din mers. El mi-a zâmbit și mi-a răspuns la salut. Dar poate din visul ăsta urat, cineva învață că cel de lângă noi valorează mai mult decât ne imaginăm și un sfat bun sau o îmbrățișare poate ajuta mai mult decât credem”, a povestit în exclusivitate pentru stirilekanald.ro, un apropiat al bărbatului. 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Polițist împușcat Botoșani

Un polițist din Botoșani s-a împușcat în cap la mormântul fiicei sale.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Rona Hartner a lăsat o durere imensă în inima mamei sale! Bilanțul pe care artista l-a făcut cu câteva luni înainte să moară

Acum, oamenii legii au pornit cercetările, urmând  să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul tragic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si