La 7 ani de la disparitia Elodiei Ghinescu, Cristian Cioaca a fost chemat in judecata de Asociatia de Proprietari pentru intarzieri mari la plata intretinerii. Cioaca se afla in acest moment in spatele gratiilor, insa va trebui sa-si angajeze un avocat pentru a rezolva aceasta situatie. In ultimii ani, garsoniera in care Elodia a lucrat a fost inchiriata unor firme sau persoane fizice. Cum se intampla in multe cazuri, atunci cand chiriasii nu-si platesc utilitatile, asociatia trage la raspundere proprietarul.

Vecinii lui Cioaca au deschis un proces impotriva fostului sot al Elodiei la inceputul lunii februarie, la Judecatoria Brasov, insa instanta nu a fixat inca data primului termen.
Aceasta este garsoniera din Brasov

Nu este prima oara cand Cioaca este taxat de vecinii de pe scara. Cu doi ani in urma, asociatia l-a mai dat in judecata pe fostul politist, care si atunci se afla la penitenciar. Atunci, judecatorii au decis ca Cioaca sa plateasca peste 1.500 lei plus penalitati, suma pe care pana la urma sotul Elodiei a reusit sa o acopere. Se pare insa ca povestea s-a repetat, iar Cioaca este pus din nou sa plateasca pentru chiriasii neseriosi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Interesant este ca in 2015, Elodia Ghinescu inca figura in actele casei, asa ca si ea a fost chemata in instanta, desi fusese declarata moarta inca din 2011. Intre timp, Cioaca a reusit, probabil, sa incheie succesiunea, asa ca el apare ca unic proprietar al garsonierei cu pricina.

Elodia a fost declarata moarta in 2011


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si