Un jandarm de la Brigada Specială din București, Dan Ilea a fost prins în trafic, la Huedin, în urma unui control de rutină, cu o  cantitate uriașă de droguri, dar și cu un cântar. Toate acestea se aflau în rucsacul lui, însă tânărul a negat totul în fața oamenilor legii.

Droguri polițiști jandarmi

Cazurile în care polițiștii și jandarmii sunt implicați în consumul de droguri iau amploare în România.

[Sursa foto: Colaj Observator & Facebook]

Când Paza Devine Pericol- Dezvăluiri cutremurătoare despre consumul de droguri și corupția din rândurile Forțelor de Ordine

Președintele Asociației de Luptă Antidrog, Bogdan Mihai Curelea a vorbit în exclusivitate pentru stirilekanald.ro  despre cazurile tot mai dese în care sunt implicate forțele de ordine. De exemplu, un polițist din Brașov a fost prins în flagrant de procurorii DIICOT în timp ce vindea droguri în uniforma de polițist. 

Într-un alt caz, un alt polițist din Capitală, ofițer de poliție judiciară a fost reținut sub acuzația că a primit 1.000 de euro mită de la un traficant de droguri.

”Asociația de Luptă Antidrog condamnă în termeni duri implicarea forțelor de ordine în traficul de substanțe interzise. "Gardiștii legii" sau "Dealeri în uniformă"? AMA atrage atenția asupra cazurilor de jandarmi și polițiști implicați în scandaluri de droguri. În ultima perioadă, societatea românească a fost zguduită de dezvăluiri șocante referitoare la forțele de ordine. Cazurile de jandarmi și polițiști prinși în timp ce transportau sau manipulau droguri au stârnit indignarea opiniei publice, iar Asociația de Luptă Antidrog nu poate rămâne indiferentă la aceste evenimente șocante.

Culmea ironiei este că jandarmul depistat în Cluj-Napoca a încercat să scape de responsabilitate, susținând că rucsacul în care se aflau drogurile nu-i aparținea. Această ipocrizie și încălcarea gravă a legii reprezintă o palmă adusă încrederii cetățenilor în forțele de ordine”, a declarat Bogdan Curelea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Droguri polițiști jandarmi

Bogdan Curelea condamnă implicarea forțelor de ordine în consumul de droguri.

[Sursa foto: Colaj Facebook & Observator]

Citește și: El este jandarmul prins cu droguri în mașină, dar și cu un cântar într-o comună din Cluj. Sora, dar și tatăl lui Dan Ilea au probleme cu legea

Și Andreea Bumbac, o jandarmeriță din București a fost prinsă cu droguri în poșetă în timp ce taxiul în care se afla a fost oprit în trafic pentru un control de rutină. Acest caz este similar celui din Cluj, deoarece și această tânără a negat că drogurile îi aparțin. La acel moment ea le-a spus anchetatorilor că o prietenă de-a ei i le-a dat să i le țină. La scurt timp după incident, ea și-a luat concediu de odihnă.

”În ciuda faptului că a fost descoperită în posesia de substanțe interzise, aceasta a încercat să arunce vina pe o presupusă prietenă, care i-ar fi dat drogurile să le țină. Ulterior, femeia s-a întors la serviciu, subliniind astfel lipsa de consecințe pentru cei implicați în astfel de incidente. În plus, AMA solicită o atitudine fermă din partea autorităților și asigură cetățenii că va urmări îndeaproape evoluția acestor cazuri, insistând asupra faptului că niciun individ nu trebuie să se sustragă de la răspundere în fața legii, indiferent de uniforma pe care o poartă”, a mai menționat Președintele AMA.

Sora și tatăl jandarmului Dan Ilea au avut probleme cu legea în trecut 

În anul 2021, Diana Ilea a mințit în declarații spunând că ea a produs un accident rutier din Huedin. În realitate însă, soțul ei era vinovat. În consecință, acesta a fost dat afară din Poliție, după acest eveniment. Și tatăl lui Dan Ilea, Radu Ilea a fost trimis în judecată în 2023 pentru infracțiuni la regimul silvic, alături de un alt individ. 

Diana Ilea dosar

Ea este Diana Ilea, sora jandarmului prins cu droguri care este găsită vinovată în dosarul ”Famiglia”.

[Sursa foto: Colaj Observator & Facebook]

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Un jandarm de la Brigada Specială, prins cu droguri într-un rucsac. El a spus că geanta este a unui prieten

Acum, tânărul jandarm care lucrează în Brigada Specială a Jandarmeriei  „Vlad Țepeș” din anul 2022 are deschis un dosar penal pentru deținere şi trafic de narcotice. Mai mult, acesta este cercetat disciplinar.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si