Gheorghe Moroșan, bărbatul care a sechestrat și ucis doi oameni într-un apartament din Onești, județul Bacău, a fost condamnat definitiv la 30 de ani de închisoare. De asemenea, acesta este obligat să plătească despăgubiri de 2.000.000 de euro, potrivit avocatului Adrian Cuculis.

Gheorghe Moroșan, ”victima unei conspirații”

Întregul incident s-a întâmplat în anul 2021, atunci când bărbatul a sechestrat doi muncitori și i-a ucis cu sânge rece, în apartamentul pe care-l pierduse cu ani în urmă, în fața instanței.

Cei doi bărbați nu au mai avut șanse de scăpare, după ce au fost ținuți sechestrați timp de 6 ore, fiind torturați psihic și fizic, în timp ce oamenii legii încercau să negocieze cu ucigașul. 

Conform avocatului, Adrian Cuculis, în cazul dublei crime de la Onești, procurorii au dispus admiterea cererii de reaudiere a oamenilor legii care, deși s-au ocupat de operațiune, nu au putut opri masacrul. De asemenea, soția sa a primit 12 ani de închisoare.

Citește și: EXCLUSIV: O nouă amânare a percheziției informatice în cazul Monicăi Cioată, victima avocatului Felecanu

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Moroșan a susținut chiar și în ultimul cuvânt că este victima unei conspirații ce a fost orchestrată de fostul procuror general al parchetului Curții de Apel Bacău (fapte neaprobate) și că victimele au fost omorâte de către polițiști”, a spus Adrian Cuculis în exclusivitate pentru stirilekanald.ro.

Adrian Cuculis- avocat

Adrian Cuculis- avocat

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

”Procurorul, dar și noi, părțile civile, am solicitat ca Hotărârea de condamnare de fond de 30 de ani să fie menținută.

Aici se închide povestea primei răpiri ce a dus la decesul a două persoane, din istoria de după 1990 a României. Cum ar zice americanii, justice has been served”, a mai spus avocatul.

Agresorul a fost împușcat de oamenii legii imediat cum a fost prins, și ținut în spital. La acel moment, și soția sa a fost reținută pentru complicitate la lipsire de libertate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si