Crăciunul este de departe una dintre cele mai importante sărbători ale creștinilor. Cu această ocazie, pe lângă decorarea bradului, a casei, dar și prepararea celor mai delicioase feluri de mâncare, nu trebuie să uităm nici de aranjarea mesei festive.

Brăduții în miniatură, vedetele Crăciunului anul acesta

Designerul floral, Emi Boldea a explicat în exclusivitate pentru stirilekanald.ro cum ne putem decora masa de Crăciun, în așa fel încât să ne lăsăm cu gura căscată invitații.

”Vedetele anul acesta au fost brăduții în burete cu apă din brad natural. Este un aranjament floral cu specific de Crăciun ce poate fi aranjat în casă absolut oriunde. Pentru masa de Crăciun recomand un aranjament de masă cu brad natural și ornamente de Crăciun”, a spus Emi Boldea.

Cum aranjăm masa Crăciun

Culoarea roșie, în topul preferințelor în materie de decorațiuni de Crăciun.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Exclusiv! Alexia, adolescenta căreia i-au fost replantate brațele după un accident grav, primul Crăciun acasă, după tragedie: ”Am primit o a doua șansă la viață”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Desigur, gazdele pot să-și folosească imaginația pentru a crea tot felul de ornamente. De exemplu, lumânările pot crea o ambianță ideală.

Ele pot fi combinate și cu globuri, și de ce nu, chiar cu pene, pentru cei care își doresc ceva mai nonconformist. O altă idee ar fi împăturirea șervețelelor în forme festive, dar și alegerea unui napron mai special.

 ”Anul acesta am folosit câteva elemente mai speciale si anume ghirlandă cu pene și pampas. De asemenea am folosit foarte mult globuri negre în aranjamente și pare că au fost pe placul clienților chiar foarte mult”, a explicat floristul.

Ce prețuri au decorațiunile de Crăciun?

În continuare roșul este culoarea favorită, când vine vorba de Crăciun sau Revelion, însă unii și-au dorit totuși să mai încerce și altceva.

”Cu siguranță că roșul a rămas în topul preferințelor clienților și anul acesta! Nu știu de ce am simțit inclusiv și eu să decorez florăria cu roșu și să ne facem un brad cu ornamente roșii. În topul preferințelor rămân coronițele și aranjamentele cu globuri roșii! Cumva parcă această culoare este specifică Crăciunului și ar trebui să rămână mereu așa”, a precizat Emi Boldea.

Cum aranjăm masa Crăciun

Un florist a explicat cum să ne aranjăm masa de Crăciun.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Ce se întâmplă cu sufletul în momentul morții. Un preot ortodox explică misterul

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Aceasta a mai spus că anul acesta aranjamente de masă s-au vândut cel mai bine. Acestea costă în jur de 100 lei, iar brăduții au un cost ce pornește de la 300 lei.

”Toate aranjamentele de Crăciun conțin brad natural, portocale, globuri, scorțișoară, flori de bumbac și alte deco de Crăciun în funcție de modelul ales de clienți.

Crăciun fericit!”, a spus în cele din urmă floristul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si