Noi detalii înfiorătoare în cazul crimei din județul Dâmbovița! Cadavrul găsit, vineri, 5 aprilie, pe un câmp, lângă Autostrada București-Pitești ar fi al unei femei din sectorul 6 al Capitalei, dispărută cu o lună înainte să fie descoperită moartă, informează Libertatea.

Ce au descoperit până acum oamenii legii?

Niște muncitori ar fi găsit trupul tranșat în saci la kilometrul 64 al Autostrăzii A1 București-Pitești, pe un teren agricol de pe raza comunei Uliești.

Momentan, procurorii îl caută pe vinovat și deja ar avea un cerc de suspecți. Ar fi fost identificate pe camerele de luat de supraveghere și două mașini suspecte, iar în funcție de aceste mașini și de numărul de înmatriculare identificat de anchetatori, dar și de traseul pe care acestea l-a urmat, va fi găsit cel care a recurs la așa ceva, mai informează ProTv.

Profil suspect moarte Mirela

Ea este Mirela.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Mirela era din Zimnicea, județul Teleorman și avea 38 de ani. „Persoana frecventează sălile de jocuri”, se precizează în fișa de dispariție publicată pe site-ul Poliției Române, mai precizează Libertatea. Ea ar fi lucrat ca escortă, iar în luna august 2022, ar fi cerut, la Judecătoria Sectorului 6, un ordin de protecție, iar mai apoi și-a retras plângerea pentru că „s-a împăcat cu pârâtul”. În iunie 2023, Mirela ar fi cerut din nou ordin de protecție.

Citește și: "A fost o eroare umană de neiertat". O femeie ar fi pierdut sarcina după ce a fost supusă unei intervenții care nu îi era destinată

Care este profilul vinovatului în acest caz șocant?

Specialistul criminolog, Dan Antonescu a vorbit în exclusivitate pentru știrilekanald.ro despre acest caz, punând în discuție mai multe piste.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”O astfel de viață în promiscuitate presupune relații pasagere, presupune ruperea relațiilor amoroase oficiale, sau mai puțin oficiale, dar de durată, cum ar fi cea de concubinaj, de-a lungul mai multor ani. Numai că problema aceasta nu ține neapărat de sentimentele celei despre care vorbim, în cazul de față, dar în general, aceste ”relații” țin mai mult de spiritul de afacere, dacă putem să-i spunem așa, dacă nu de puține ori, concubinul sau chiar soțul s-a dovedit a fi de fapt și proxenetul femeii respective. Și, deși accepta statutul de prostituată, ajungea să facă scene de gelozie pentru că femeia respectivă avea la un moment dat niște sentimente, un comportament aparte față de unul, sau de mai mulți clienți, ceea ce-l deranja pe cel din relația ei. Putea fi soț, concubin, sau pur și simplu doar proxenet și avea o relație pasageră. De multe ori proxenetul are relații similare cu mai multe prostituate cu cele pe care le păstorește. Aspectul acesta de promiscuitate morală duce și spre astfel de situații paradoxale pentru un om cu mintea normală”, a explicat criminalistul.

Profil suspect moarte Mirela

Imagine de pe camerele de supraveghere.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: "A plecat de bunăvoie". Primele declarații ale surorii femeii găsite fără suflare pe autostrada A1, în Dâmbovița. Ce a făcut victima înainte de a fi dată dispărută?

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Și fostul soț al Mirelei a făcut declarații pentru Știrile Kanal D. Acesta a spus că femeia îți schimba adesea numerele de telefon, dar și că ar fi trăit într-un concubinaj. Sora femeii e distrusă și așteaptă un rezultat de la oamenii legii. Ea era persoana cu care trebuia să se vadă în ziua când a dispărut.

”De multe ori aceste relații bazate parțial pe sentimente, pe relații intime, dar și pe aspecte financiare, o astfel de situație apare cumva în disonanța cu rezultatele materiale. Dacă nu produce suficienți bani, sau dacă întârzie prea mult cu un client, deja apar probleme. Iar dacă vrea să se despartă sau să se rupă de proxenet apar amenințări, violențe verbale și nu numai, pentru că și proxenetul respectiv la rândul lui spune că el are taxe de plătit către cei care au autoritate pe teritoriul în care ea își desfășoară activitatea și astfel ea e datoare vândută lui, care i-a asigurat cumva posibilitatea să-și desfășoare activitatea. E o lume în care e greu să pătrunzi și e foarte greu să o înțelegi. Se discută despre trup, despre bani, proprietăți și aici mă refer la persoane, sclavie și pentru oamenii normali o astfel de abordare este șocantă!”, a mai explicat Dan Antonescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si