Vremea va rămâne în continuare cu temperaturi ridicate, în toată țara.Potrivit ANM, vremea ne va mai aduce câteva surprize până pe 8 martie 2023. Meteorologul Radu Ilia a explicat în exclusivitate pentru stirilekanald.ro despre valorile termince din următoarea perioadă.

Temperaturi de până la 20 de grade celsius, de Ziua Femeii

”Cald este deja de acum, în toată țara. Numai că de astăzi, în următoarele zile vom resimți o încălzire de la o zi la alta.

Și prin încălzire vreau să spun așa, mâine maxime, în general între 7 și 17 grade și minime între -2 și 7 grade celsius”, a precizat acesta.

8 martie vine cu temperaturi ridicate de până la 20 de grade celsius.

8 martie vine cu temperaturi ridicate de până la 20 de grade celsius.

[Sursa foto: PixaBay]

”Pe data de 8 martie, vom avea maxime, în general între 10 și 18 grade și minime între 2 și 8 grade. După care, în ziua de 9 vom avea valori de până în 20 de grade, în partea de sud și sud est a țării. Cele mai mici valori se vor înregistra în estul Transilvaniei și în nordul Moldovei”, a mai adăugat meteorologul.

Șanse mari de precipitații

În Banat și Crișana, meteorologii anunță pe data de 8 martie, temperaturi maxime ce vor fi cuprinse între 10 și 17 grade Celsius. Pe timpul nopții, temperaturile minime vor ajunge la valori de 3-8 grade Celsius. Șansele de precipitații sunt ridicate pe tot parcursul zilei.

De asemenea, în partea Moldovei șansele de precipitații vor fi ridicate, în special în prima parte a zilei. Pe seară, șansele de precipitații vor scădea, iar vântul va sufla ușor. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Citește și: EXCLUSIV: Sfârșit de săptămână ploios și cu ninsori la munte./ ”Vor fi intensificări ale vântului pe crestele montane”/ Cum va fi vremea în Capitală?

8 martie vine cu temperaturi ridicate de până la 20 de grade celsius.

8 martie vine cu temperaturi ridicate de până la 20 de grade celsius.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Cod roșu de vremea rea în insula Mallorca. Zăpadă de peste un metru

În sudul țării, de 8 martie, vremea va fi senină pe tot parcursul zilei, iar vântul va sufla ușor. Temperaturile maxime se vor situa în intervalul 13-19 grade Celsius. Odată cu lăsarea serii, vremea se va răci ușor, iar temperaturile minime vor ajunge la valori cuprinse între 1 și 6 grade Celsius.

Pe data de 6 martie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile extracarpatice, dar mai ales în sud-estul extrem al țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. În București, vremea de luni, 6 martie 2023, va fi una parțial însorită, iar temperatura maximă nu va depăși 12 grade Celsius. Vântul va sufla slab și moderat, cu o viteză medie de 14 kilometri la oră. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si