Vestea cumplită a morții milionarului Virgil Chirică a cutremurat o țară întreagă! Pe data de 4 februarie acesta a fost găsit de un prieten fără suflare în vila sa cu trei etaje din Voluntari. 

Mai precis, bărbatul se afla în baia de etajul 1, înconjurat de mai multe grătare și saci de cărbuni. Așadar, el a murit după ce s-a intoxicat cu fumul puternic. Înainte de asta ar fi ingerat și o cantitate mare de pastile și mai apoi a scris un bilet în limba engleză în care spunea că deja este adormit.

Anchetatorii au fost șocați când au descoperit și alți saci cu cărbuni într-o altă încăpere din casă.

De ce și-ar fi pus capăt zilelor milionarul din București?

Psihologul criminalist, Dan Antonescu a explicat în exclusivitate pentru stirilekanald.ro  ce l-ar fi putut determina la un astfel de gest șocant.

”El și-a pus capăt zilelor într-un mod extrem de elaborat, pentru că el și-a luat toate măsurile ca de data aceasta gestul suicidal să și-l ducă la sfârșit. Înainte cu patru ani a mai avut o tentativă de suicid, iar atunci a fost oprit de către familie, după care a fost și internat, probabil într-o unitate medicală de specialitate pentru a primi ajutor de la psihiatrii, de la psihologi în așa fel încât să-i dispară acest gând. Numai că acum i-a revenit această idee și la cei cu astfel de gânduri suicidale este suficientă o scânteie, un gest, un eveniment, o vorbă, o problemă de natură financiară sau morală.

Orice poate apărea în așa fel încât să-i readucă în minte că trebuie să se sinucidă”, a spus Dan Antonescu.

Motive sinucidere Virgil Chirică

El este milionarul Virgil Chirică, descoperit mort în casa din Pipera.

[Sursa foto: Colaj Facebook & iStock]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: EXCLUSIV! Cum ar putea scăpa Victoraș Micula de pedeapsa cu executare: "Poate să fie vorba de o strategie"

Cu ce afaceriști de top era asociat Victor Chirică?

Tot acesta a spus că problema la cei care au astfel de tendințe este că ei au convingerea că trebuie să facă gestul respectiv, iar de regulă, atunci când nu le reușește din prima ajung să-și perfecționeze metoda, sau aleg alta, însă de obicei sunt consecvenți.

”De data aceasta el a avut grijă ca nu cumva vreun pic din fumul pe care îi degajă acei cărbuni să iasă din baie. El a sigilat tot, inclusiv scurgerea de la cadă, chiuvetă, ventilatorul, pragul de la ușă cu niște scotch, după care a luat și niște pastile  și a aprins cărbunii respectivi, în așa fel încât fumul să-l doboare. El avea o poziție din punct de vedere profesional, o poziție foarte sus, acolo în divizia de asigurări a firmei Porche. El era asociat într-un proiect foarte amplu de construcții a unor clădiri în nordul Capitalei, împreună cu doi oameni de afaceri. Eu cred că Șucu este un om serios, potent și fără probleme de natură penală, nu cred că s-ar fi băgat în ceva care să dea faliment, sau în care asociații să piardă bani”, a mai precizat criminologul.

Motive sinucidere Virgil Chirică

El este Virgil Chirică.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Virgil Chirică, milionarul găsit fără viață în vila sa din Pipera? Acesta a lăsat în urmă un bilet tulburător

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Despre Victor Chirică se știa că era asociat cu Cristi Borcea și Dan Șucu. De altfel, bărbatul în vârstă de 46 de ani deținea funcția de director al diviziei de asigurări într-o mare companie.

”Victor Chirică era bine văzut, bine poziționat, avea proiecte de anvergură. Cei care au o problemă de natură psihică de cele mai multe ori ignoră binele pe care îl au din punct de vedere profesional, sau binele pe care îl au în familie. Totul este șters cu buretele dacă apare acea scânteie, acel declanșator al gestului suicidal. Prima grijă a fost să facă gestul pe care l-a ratat în urmă cu mai mulți ani”, a mai precizat Dan Antonescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si