Inca socat- dupa ce a fost martor la terifiantele scene- prietenul tanarului de 25 de ani care s-a inecat in raul Dambovita si-a facut curaj si a povestit episodul ca l-a marcat pe viata. Sunt clipe-n care a privit neputincios cum un gest eroic l-a ucis pe Daniel.

MARIUS MOTOHONU: Am fost si am vazut meciul am fost in Regie, am mancat, am baut si am iesit pe Splai.

Baiatul cel mic mergea pe postament, a alunecat si noi am mers dupa el. Ploiesteanu, cum ii zicem, s-a aplecat dupa el si ma tinea pe mine de picior. In momentul in care a vrut sa il apuce de mana, s-a desprins de picior, a stat la suprafata putin si s-a dus in larg si nu l-am mai vazut, apoi am sunat intre timp la 112.

Cu toate ca era speriat, Marius a gasit puterea sa ii intinda o mana de ajutor adolescentului de 16 ani si sa il scoata la mal pana cand au ajuns pompierii si scafandrii.

Pe Daniel, insa, curentii puternici l-au rapit fulgerator si a fost gasit abia dupa 30 de minute de cautari. Din pacate, nu mai era in viata.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Medicii legisti spun ca a suferit un stop cardio respirator la impactul cu apa.

Apropiatii nu stiu sa fi suferit de vreo boala de inima- dar spun ca se speria destul usor. S-ar putea sa se fi panicat prea tare, mai ales ca nu stia sa inoate.
In plus, tinerii consumasera si bauturi alcoolice, care pot amplifica senzatia de spaima, spun doctorii.

MARIUS MOTOHONU: Sa se stie clar ca am baut.

Nu eram beti, dar am baut. Nu exagerat.
Prin ceea ce a facut a aratat ca e un luptator. Spunea:pentru voi o sa sar oriunde, sunteti fratii mei.

Tanarul iubea la nebunie fotbalul si nu lipsea niciodata de la partidele echipei favorite- Dinamo. Facea parte din galerie.

In memoria lui, pe stadionul din Stefan cel Mare a fost zi de doliu. Inainte sa il duca acasa, masina funerara a facut o oprire in acest loc.

Daniel va fi inmormantat sambata la Ploiesti. Adolescentul de 16 ani, care a supravietuit, a fost externat din spital si va fi si el audiat de politisti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si