Sebastian Argăseală, un tânăr de 24 de ani din Buzău va întreține atmosfera în cadrul Festivalului Neversea, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică electronică din Europa, dar și cel mai mare de la malul mării. Din zeci de participanți ai unui concurs, Sebastian a fost fericitul câștigător.

Sebastian Argăseală are o experiență de aproape 8 ani ca Dj

Cunoscut și sub pseudonimul ”Arggo”, Sebastian Argăseală, cu o experiență ca DJ de aproape 8 ani, a vorbit în exclusivitate pentru stirilekanal.ro

despre emoțiile de dinaintea show-ului, dar și despre pasiunea sa pentru muzică.

”Am participat la un concurs organizat de Kiss FM unde a trebuit să facem un set de cel puțin 30 de minute cu muzică de festival, dar nu numai. Din zecile de mixuri înregistrate, aparent al meu a fost cel favorizat. În fișa de înscriere a concursului a trebuit să răspund la o întrebare: ”De ce crezi că ești cel mai potrivit pentru a pune muzică pe mainstage?”. Și răspunsul meu a fost ”Nu cred că există ”cel mai potrivit”, însă vreau să le transmit oamenilor ceea ce simt. Ceea ce jurații concursului au apreciat”, a spus Sebastian.

Citește și: Dans și ținute exotice la festivalul Intencity

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Sebastian Argăseală, un tânăr de 24 de ani din Buzău va întreține atmosfera în cadrul Festivalului Neversea.

Sebastian Argăseală, un tânăr de 24 de ani din Buzău va întreține atmosfera în cadrul Festivalului Neversea.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

De asemenea, tânărul a spus că s-a pregătit pentru momentul de pe scenă și abia așteaptă să îl prezinte publicului în intervalul orar 18:00-19:00.

Tânărul își dorește să aducă un concept nou în materie de mixing

”M-am pregătit ascultând foarte multă muzică, selectând astfel ce se potrivește stilului meu, am făcut unele mash-up-uri și am scris poveste. Abia aștept să transmit publicului povestea din spatele setului. 

Sunt sigur că totul va decurge exact cum îmi propun”, a mai adăugat DJ-ul.

Citește și: Sasha Lopez, unul dintre cei mai cunoscuți DJ si producători muzicali, dezvăluiri în emisiunea “Invitatul de 12”, difuzată simultan la Kanal D2 si Radio Impuls

Sebastian Argăseală - DJ

Sebastian Argăseală - DJ

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

”Prima dată când am urcat pe o scenă în văzul unui public mai larg, a fost de revelionul anului 2018, unde am pus muzică în centrul orașului Constanța, mai exact în Piața Ovidiu. A fost incredibil. Îmi tremurau gleznele. Am mai pus la festivaluri mici, festivaluri locale în Buzău, dar niciodată la un festival de asemenea anvergură. Ca și dorințe de viitor, în primul rând vreau să afle lumea de ce sunt în stare, apoi pot jongla ușor și cu restul dorințelor. Vreau să aduc un concept nou în materie de mixing în locuri neobișnuite”, a precizat Sebastian Argăseală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si