Cunoscutul afacerist din Sibiu, Adrian Kreiner a fost bătut cu bestialitate duminică dimineață, chiar în locuința sa. Cei trei indivizi erau acoperiți cu cagule pentru a nu putea fi recunoscuți și tot ei au fost și cei care s-au asigurat că nu vor fi surprinși de camerele de supraveghere din incinta casei afaceristului.

În momentul atacatului, Adrian Kreiner dormea, așadar indivizii i-au acoperit fața cu o pernă, i-au aplicat mai multe lovituri, apoi l-au legat de mâini și de picioare.

Ei au fugit în cele din urmă cu niște ceasuri scumpe, după ce au amenințat-o cu pistolul și pe fiica de 23 de ani a afaceristului. Deși a fost dus la spital, Adrian Kreiner a murit la câteva zile distanță. În cele din urmă, medicii legiști au stabilit că afaceristul a murit asfixiat, deoarece acesta a fost acoperit cu un covor de hoți. Criminaliștii mai spun că bărbații ar fi niște experimentați având în vedere faptul că au stat zile la rând în apropierea casei afaceristului pentru a analiza fiecare mișcare. Ei ar fi pătruns în casa lui Adrian Kreiner prin garaj și ar fi vorbit engleză în timpul atacului.

Detalii neștiute din dedesubturile anchetei în cazul morții lui Adrian Kreiner

Anchetatorii au luat în calcul mai multe piste în încercarea de a-i găsi pe vinovați, care acum sunt încă liberi. Așadar, camerele de supraveghere de la o locuință învecinată au surprins pe unul dintre indivizii care a fost în casa lui Adrian Kreiner, în timp ce fuma pe stradă.

Așadar, polițiștii au ridicat resturile, în speranța că acestea pot constitui o probă importantă în această anchetă. Avocatul Adrian Cuculis a explicat în exclusivitate pentru stirilekanald.ro despre importanța acestui indiciu, aparent minor.

”În primul rând există o bază de date foarte serioasă la nivel național și internațional, unde România are și ea accesul pe lângă câteva state mari. Iar la un moment dat dacă ai fost implicat, spre exemplu într-un dosar penal sau ai fost martor într-un dosar, sau ai avut pur și simplu casa spartă și ți-au luat și ție amprentele, sau ai fost implicat

într-o altercație și ți-au fost luate urmele biologice și așa mai departe. O să apari în mod clar în registrul respectiv, motiv pentru care atâta vreme cât tu ai urme ADN lăsate pe mucurile alea de țigară este foarte posibil să te identifice pe tine, dacă ai fost supus uneia dintre procedurile pe care le-am menționat mai devreme”, a spus Adrian Cuculis.

Citește și: EXCLUSIV: Hoții care l-au bătut până la moarte pe afaceristul Adrian Kreiner au lăsat în urma lor niște semnale. Expert criminolog: ”Au transmis și altor datornici ce pot păți dacă nu-și achită datoriile la timp”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Acum, anchetatorii urmează să decidă dacă mucul respectiv de țigară i-a condus sau nu spre elucidarea misterului din jurul morții lui Adrian Krainer, sau dacă mai sunt și alte detalii care trebuiesc puse cap la cap.

”Mucul acela de țigaretă este foarte important  în economia anchetei. Sigur pe partea cealaltă eu sunt absolut convins că există și niște, să le spunem așa piste pe care procurorii deocamdată nu le-au făcut publice și mi se pare normal să nu le facă publice pentru că ancheta este una destul de anevoioasă, în condițiile în care vorbim despre un om de afaceri care a fost cred eu omorât.

Nici nu s-au furat bunuri de la el din imobil, deci sunt de făcut niște investigații pe acolo. Dar, da este importantă cu siguranță în economia anchetei soluția pe care o vor obține în urma analizării mucului de țigară”, a mai explicat avocatul.

El este afaceristul mort în bătaie în casa din Sibiu.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Mesajul transmis de logodnica lui Adrian Kreiner. Afaceristul a murit marți seară după ce a ajuns în stare gravă la spital

Ce se află în spatele atacului misterios?

Și mama iubitei lui Adrian Kreiner a făcut precizări în acest caz. Femeia crede că atacul a fost la comandă.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

”Au acționat la comandă! Este o părere personală, nu am discutat cu nimeni despre asta. Mie mi se pare că a fost ceva… Au mai și furat, dar doar ca să dea aspectul de furt. Și nu vii întâmplător în grup. Vii unul sigur, îți încerci norocul ce poți fura, dar nu trei. Nu cunosc amănunte. Poliția anchetează”, a spus mama logodnicei lui Adrian Kreiner. 

El este Adrian Kreiner

[Sursa foto: Facebook]

Vineri, 10 noiembrie cunoscutul afacerist din Sibiu este condus pe ultimul drum de familie, dar și de cei care l-au îndrăgit atât de mult. Înmormântarea va avea loc la ora 14:00, la cimitirul municipal din Sibiu. Adrian Kreiner era fondatorul și administratorul Matec CNC Technik, o afacere cu piese auto. De altfel, bărbatul era pasionat de mașinile de curse.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si