Ionuț Mureșan, unul dintre cei mai cunoscuți asistenți medicali din Arad, a fost găsit mort seara trecută în propriul birou. Potrivit adevarul.ro, bărbatul și-ar fi pus capăt zilelor în seara de 1 martie, însă nimeni nu știe motivul real pentru care asistentul ar fi recurs la un asemenea gest teribil. Însă, surse din anchetă spun că bărbat ar fi murit din cauza unei supradoze de medicamente.

Asistentul urma să devină tată

Iubita lui a fost cea care a cerut ajutor, pentru că tânărul de 37 de ani nu mai răspundea la telefon. Din păcate, echipajul de prim-ajutor sosit la fața locului nu a putut decât să constate decesul. Apropiații acestuia nu își pot explica gestul extrem, mai ales că Ionuț anunțase pe contul său de Facebook, cu aproximativ o lună de zile înainte faptul că va fi tată.

Dramă în familia asistentului medical din Arad, Ionuț Mureșan după ce acesta a fost găsit mort în birou

Dramă în familia asistentului medical din Arad, Ionuț Mureșan după ce acesta a fost găsit mort în birou

[Sursa foto: Mures Ionut - Facebook]

Citește și: Părinții care și-au lăsat fiica să moară într-un pat plin de viermi și-au aflat sentința. Vor petrece ani grei în spatele gratiilor

"Vreau să vă spun ceva, până mai zilele trecute era oarecum o incertitudine, nu m-am prea putut bucura așa să simt bucuria și împlinirea, dar acum este 100% sigur și vreau să împărtășesc și cu voi, eu cu Silvia Ionela vom deveni părinți! Trebuia să împărtășesc bucuria asta cu voi că nu m-am putut abține.

App până nu vede ce-am scris, vreau să-i transmit că o iubesc și că m-a făcut să fiu cel mai fericit bărbat!", a scris Ionuț Mureșan pe Facebook, în 7 februarie 2023. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Acesta avea o firmă de îngrijiri la domiciliu, care îi purta numele, și ajutase foarte mulți oameni, mai ales în perioada pandemiei. Firma sa reușise să își extindă activitatea chiar și în Oradea. Mai mult, asistentul a fost cel care l-a îngrijit pe rtistul Benone Sinulescu.

Colegii și pacienții asistentului, șocați de gestul său

Un pacient de-al său, a declarat în exclusivitate pentru stirilekanald.ro despre cât de minunat era medicul.

”Un domn foarte ok, cu o pregătire vastă, un domn foarte nobil, foarte drăguț cu orice om din jurul lui și un prieten foarte bun pentru orice pacient din jurul lui. Eu am fost la el pacient timp de o săptămână, timp în care dânsul m-a pus pe picioare și am păstrat legătura și am fost buni prieteni în ceea ce privește legătura pe care am avut-o, atât eu cât și prietena mea care mi l-a recomandat”, a povestit Valentin Căldăraș.

Citește și: Mihai Şora a fost înmormântat cu onoruri militare pe Aleea Scriitorilor din Cimitirul Bellu

De asemenea, colegii asistentului sunt șocați de această veste și au numai cuvinte de laudă la adresa lui Ionuț Mureșan.

Dramă în familia asistentului medical din Arad, Ionuț Mureșan după ce acesta a fost găsit mort în birou

Dramă în familia asistentului medical din Arad, Ionuț Mureșan după ce acesta a fost găsit mort în birou

[Sursa foto: Mures Ionut - Facebook]

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”A fost un om plin de viață, tot timpul era cu zâmbetul pe buze, indiferent de oră, minut, zi. El era disponibil, era dedicat meseriei lui. Numai cuvinte de laudă am la adresa lui, am fost colegi aproape doi ani. Nu-mi vine să cred că și-a pus capăt zilelor un om cu suflet mare!”, a povestit plină de durere colega sa, Giorgiana Manea.

Potrivit  aradon.ro, nu există suspiciuni în privința decesului lui Ionuț. " În seara zilei de 1 martie a.c., polițiștii arădeni au fost sesizați despre un bărbat de 37 de ani, găsit decedat în locuința sa de pe Calea Timișorii, din municipiu. Cadavrul a fost transportat la S.J.M.L. Arad, pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cauzei decesului. Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei fapte penale", a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Arad, în cazul morții lui Ionuț Mureșan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si