O femeie în vârsta de 78 de ani și fiică sa, de 52 de ani, au fost salvate de o tânără care se plimba cu skijetul prin zonă. În timp ce încerca să urce una din femei pe skijetul său, a strigat după ajutor.

O tânără din Arad și-a riscat viața în seara de 14 iulie pentru a ajuta două femei, mamă și fiică să iasă din apele Mureșului, după ce ele se aruncaseră cu intenția de ași lua viața.

O tânără din Arad și-a riscat viața în seara de 14 iulie pentru a ajuta două femei, mamă și fiică să iasă din apele Mureșului, după ce ele se aruncaseră cu intenția de ași lua viața.

[Sursa foto: Daniela Denisia Dan - Facebook & Tv Arad]

Cele două femei au fost transportate la spital pentru îngrijiri

Daniela Denisia Dan, fiica patronului unui cunoscut restaurant de pe malul Mureșului a vorbit în exclusivitate pentru stirilekanald.ro

despre întregul incident, dar și despre ce urmează să facă pentru cele două femei.

Citește și: Un copil de trei ani a căzut de la etajul al treilea al unui bloc

”Cu ajutorul lui Dumnezeu, eu ma plimbam cu skijet-ul pe Mureș. Din depărtare văzusem niște picioare la suprafața apei, m-am apropiat, iar atunci văzusem că era o femeie în fază de înec, am prins-o de mână să îi scot capul la suprafața apei, după câteva secunde mi-a răspuns, o întrebasem ce s-a întâmplat și mi-a răspuns ”eu cu mama am vrut să ne sinucidem”. În acel moment eu am întrebat unde este mama, iar ea mi-a răspuns ”Mai în față!”. Atunci eu am strigat ajutor și m-a auzit instructorul de la Voința. În câteva secunde a fost în dreptul meu pe mal și i-am spus că în față mai este o femeie în apă. Eu în acest timp mă chinuiam să o scot din apă să o urc cumva pe skijet pe lateral, ea nu avea puteri nu prea mă ajuta deloc, curenții ne trăgeau aproape de bolovani și pe ea sub apă.

Eu abia o țineam, cu o mână am accelerat să nu ne lovim de acei bolovani, în final am reușit să o urc pe skijet. Consider că Dumnezeu mi-a dat putere, deoarece este cam imposibil din lateral iar doamna era mult mai grea decât mine”,  a explicat Daniela.

Daniela Denisia Dan , cea care le-a salvat pe cele două femei din apele Mureșului.

Daniela Denisia Dan , cea care le-a salvat pe cele două femei din apele Mureșului.

[Sursa foto: Daniela Denisia Dan - Facebook ]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Instructorul de la Voința a sărit în apă și o găsise pe cealaltă femeie. A fost destul de greu și în momentul de față mă gândesc că doar cu ajutorul lui Dumnezeu am avut așa putere, altfel nu îmi explic, cumva era imposibil ca eu să o pot urca pe lateral”, a spus tânăra.

Citește și: O femeie s-a aruncat în fața trenului, în gara din Ruginoasa

Cele două ar fi decis să-și ia viața din cauza unor probleme de sănătate ale femeii de 78 de ani care ar refuza să fie tratată.

”Am discutat cu ea când eram pe mal, mi-a spus că nu mai rezistă cu mama ei deoarece nu vrea să se trateze. Mama ei este bolnavă cu nervii, nu are pe nimeni, ea nu mai rezistă și au decis să se sinucidă împreună”, a mai adăugat Denisia Dan.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În continuare, Daniela a decis să le sprijine pe cele două femei organizând un eveniment caritabil.

În continuare, Daniela a decis să le sprijine pe cele două femei organizând un eveniment caritabil.

[Sursa foto: Daniela Denisia Dan - Facebook ]

Simina Roz, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, a declarat, sâmbătă, că fiica este stabilă, cooperantă sub supraveghere medicală pe Secția Clinică Psihiatrie, dar mama sa este în stare gravă pe Secția Clinică Anestezie și Terapie Intensivă II.

În continuare, Daniela a decis să le sprijine pe cele două femei organizând un eveniment caritabil sub deviza ”Mănânci cât te lasă stomacul, donează cât te lasă inima”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si