Antrenorul de box din Bistrița, Dani Borgovan se află în continuare în stare gravă la spital. El a fost găsit în stare inconștientă pe scara blocului vinerea trecută. Prietena lui, Diana-Alexandra Tira, în vârstă de 32 de ani ar fi fost cea care ar fi sunat-o pe o prietenă, căreia i-ar fi povestit că a avut o ceartă cu Daniel. Imediat, femeia s-ar fi dus la apartamentul celor doi, alături de alți doi bărbați care l-ar fi bătut pe campionul de box.

Încă nu se știe cum Daniel Borgovan a ajuns pe casa scării, în acest sens existând o serie de presupuneri. În apărarea sa, Diana spune că a apelat la ajutor pentru că partenerul său devenise violent și își amenințase copilul.

Cine sunt vinovații care l-au bătut crunt pe campionul la box?

Vineri, 27 octombrie polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară în acest caz. De asemenea, trei persoane au fost conduse la sediul Poliției în baza mandatelor de aducere pentru audieri, iar față de două dintre acestea a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. Fratele sportivului, Marian Borgovan a vorbit în exclusivitate pentru stirilekanald.ro despre persoanele reținute, despre starea lui Daniel, dar și despre îngrijorările privind acest caz care a cutremurat o țară întreagă.

”Știu doar că i-a reținut pentru 24 de ore și acum se vor face audieri.

Încă nu știu prea multe, au mișcat foarte puțin lucrurile. Știu doar că Mihai Chiș a fost reținut și dus la audieri. Cu familia lor noi nu am luat legătura și nu știu dacă iubitei lui Mihai i-au luat declarații, pentru că ea este prietena partenerei lui Dani. Mă gândesc că nu e ușă de biserică din moment ce recurge la violențe. Eu cred că ar fi trebuit să se ia măsuri în secunda în care au ajuns organele competente la fața locului”,
explică Marian Borgovan.

Trei persoane au fost conduse la sediul Poliției în baza mandatelor de aducere pentru audieri

Trei persoane au fost conduse la sediul Poliției în baza mandatelor de aducere pentru audieri.

[Sursa foto: Bistriteanul]

”Nu știu ce să zic, cine-i vinovoat să iasă în față să zică asta, pentru că Dani nu s-a băgat singur. Un complot este la mijloc și vrem să pedepsim pe cine a gândit și început asta. Asta clar este o tentativă de omo, dar trebuie să știm motivul și cei vinovați să facă ani grei de închisoare. Nu vine nimeni să se bată cu un boxior de talia lui Dani și ei să iasă nevătămați. Noi știm și toată lumea, cei care îl cunosc pe Dani că el nu decurgea la violențe. El nu era un om problemă pentru societate”,  a mai adăugat fratele boxerului.

Citește și: Cine sunt cei doi frați care l-au aruncat pe scări pe antrenorul de box. Daniel a ajuns în comă la spital

Familia lui Dani nu mai are vești despre copilul boxerului

Cât despre iubita lui Daniel, acesta spune că nu știe exact dacă ea a fost reținută, deoarece a fost văzută prin mall-uri la cumpărături. Acest aspect a ridicat îngrijorări familiei, care caută cu disperare răspunsuri despre seara în care boxerul a fost găsit în stare critică.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Un caz cu o așa notorietate ar trebui să aibă mai multe răspunsuri. Nu ne-a dat Diana nicio explicație. Nu știu concret dacă ea a fost reținută, din moment ce ea are timp de mers la shopping prin mall-uri. Ea ar fi trebuit să fie prima pe listă la auditat și reținut, din moment ce ea a plănuit totul. Sunt foarte multe întrebări la care căutăm răspuns. La fel ne îngrijorăm și de starea nepotului nostru și cât de stabilă mintal este partenera lui Dani, pentru că aparent se ajunge la orice în țara asta”, spune Marian Borgovan.

Daniel Borgovan, un tânăr de 30 de ani din Bistrița cu rezultate excepționale la box a fost găsit inconștient pe scările unui bloc, în fața unui apartament de la etajul al treilea.

Daniel Borgovan, un tânăr de 30 de ani din Bistrița cu rezultate excepționale la box a fost găsit inconștient pe scările unui bloc, în fața unui apartament de la etajul al treilea.

[Sursa foto: Dani Borgovan - Facebook ]

Citește și: EXCLUSIV: Cine este concubina boxerului, Dani Borgovan? Tânăra ar fi chemat ajutoare ca să-i liniștească partenerul: ”De multe ori nu îl primea în casă și dormea în sala de box”

Sportivul începe să aibă mici reacții, însă este în continuare în stare gravă

Sportivul se află în continuare la spital, în stare gravă. El nu mai este în comă, însă medicii sunt în continuare rezervați în privința stării lui de sănătate.

”Dani și-a deschis ochii și are mici reacții. Mai scoate câte un cuvânt, însă el se află în continuare la ATI. Noi familia și cei care îl iubesc pe Dani ne dorim ca el să se facă bine și cei vinovați de fapta lor să plătească cu închisoarea, în mod special partenera lui care a plănuit totul și care după spusele cunoscuților noștri este mai preocupată de cumpărături din mall decât să afle starea sănătății lui Dani”, a mai precizat fratele lui Daniel. 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Sportivul se află în continuare la spital, în stare gravă.

Sportivul se află în continuare la spital, în stare gravă.

[Sursa foto: Dani Borgovan - Facebook ]

Citește și: Un fost interlop și-a pierdut viața în propria casă. Ce s-a întâmplat

În continuare, prietenii și apropiații lui Dani ies în stradă pentru a protesta pașnic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si