Horoscop septembrie 2023. Astrologul Ioana Ispas a vorbit, în exclusivitate pentru stirilekanald.ro, despre principalele aspecte și evenimente astrologice ale lunii septembrie:

Din 4 septembrie, Venus va staționa în Leu, iar peste câteva zile își va relua mersul direct, și odată cu acesta, ultimele careuri cu Jupiter și Uranus din acest ciclu de retrogradare. Se redefinesc relațiile (fie că vorbim de cele sentimentale, parteneriale ori sociale), modul în care ne raportăm la valoarea propriei persoane, cu accentul pe încrederea de sine.

Lună Nouă în fecioară în septembrie

Lună Nouă în fecioară în septembrie

[Sursa foto: Pexels.com]

Horoscop septembrie 2023: Nu se mai acceptă jumătăți de măsură, compromisuri sau situații neclare

Venus în Leu ne învață să rămânem autentici indiferent de provocări și de schimbările în mijlocul cărora ne aflăm. Tranzitul Soarelui prin zodia Fecioară poate fi unul productiv dacă ne asumăm eforturile și știm să transformăm ocaziile în oportunități, mai ales în jurul datei de 8 septembrie, când va realiza un trigon cu Jupiter din Taur, Marele Benefic.

Mercur, retrograd în Fecioară, semnalează punctele slabe ale planificărilor inițiale și poate produce încurcături. Odată ce iese din retrogradare, pe 16 septembrie (mai întâi staționează înainte de a porni înainte cu viteză), planeta comunicării restabilește punți de legătură și facilitează rezolvarea unor situații inițial problematice, mai ales dacă acestea sunt legate de gestionarea chestiunilor administrative, de acte, documente, rezoluții care sunt așteptate din partea celorlalți.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Horoscop de weekend 2-3 septembrie 2023: Zodiile care au noroc în primele zile de toamnă. Ce le rezervă astrele

Astrolog Ioana Ispas

Astrolog Ioana Ispas

[Sursa foto: Facebook]

15 septembrie- Lună Nouă în Fecioară

Pe 15 septembrie avem o Lună Nouă în Fecioară (chiar înainte ca Mercur să revină în mers direct), punând accentul pe partea financiară și modul în care ne gestionăm resursele.

Cu aspect aplicant de opoziție la Neptun și trigon la Uranus, putem avea o atitudine imprudentă, alimentată de mirajul unor avantaje rapide și consistente, dar care să ne păcălească ulterior.

Citește și: Horoscop 1 septembrie 2023: Care sunt cei mai norocoși nativi. Ce le rezervă astrele?

Cu această Lună Nouă în Fecioară este indicat să fim atenți la ce cumpărăm (care este motivația reală și cât de util va fi pe termen lung).

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Septembrie - Luna concluziilor și clarificărilor

Septembrie - Luna concluziilor și clarificărilor

[Sursa foto: Pexels.com]

23 septembrie- Echinocțiul de toamnă

Echinocțiul de toamnă din 23 septembrie (intrarea Soarelui în zodia Balanță) vorbește despre nevoia de organizare, de eforturile pe care le depunem pentru a stabili o ordine care să ne ajute să funcționăm eficient. Luna în Capricorn, în careu separant cu Soarele, sugerează seriozitate, implicare și chibzuință.

Venus în Leu, în mișcare directă, se îndreaptă către ultimul careu cu Uranus pentru a pune capăt situațiilor care ne dezavantajează pentru a deschide un nou capitol în care vocea personală devine mai puternică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si