Adrian Kreiner, un afacerist cunoscut din Sibiu a fost găsit bătut crunt în locuința sa, care se află chiar în vecinătatea reședinței lui Klaus Iohannis.

Mai exact, trei bărbați cu cagule ar fi intrat duminică dimineață în jurul orei 03:00 în casa bărbatului, unde l-ar fi bătut crunt. După ce l-au lăsat inconștient indivizii l-au legat de mâini și de picioare și ar fi plecat cu mai multe bunuri, printre care și câteva ceasuri de valoare.

Și fiica afaceristului în vârstă de 23 de ani ar fi fost amenințată cu un pistol, pentru a le spune bărbaților unde se află ascunși banii. Nici până în momentul de față, cei care au comis faptele crude nu au fost depistați de polițiști.

El este afaceristul din Sibiu, bătut de hoții care au pătruns în casa lui.

[Sursa foto: Colaj Facebook & Sibiu Info]

Afaceristul ucis în propria casă, detalii care ridică semne de întrebare

Criminologul Dan Antonescu a vorbit în exclusivitate pentru stirilekanald.ro  despre posibilele piste pe care merg anchetatorii, dar și ce l-ar fi putut salvat pe afacerist. El spune că în acest caz ar putea fi vorba de niște hoți experimentați, având în vedere că au știut cum să taie conexiunea camerelor de supraveghere, astfel încât nimeni să nu aibă niciun indiciu despre ce au făcut în casă.

”Una dintre variante o reprezintă și mesajul pe care cineva posibil să fi vrut să i-l transmită acestui om de afaceri, și anume că a avut o datorie pe care  și-a achitat-o, iar cei pe care i-a angajat, respectiv acești

indivizi care l-au agresat aveau sarcina să recupereze suma de bani, probabil plus o dobândă sau cum se mai spune în mediul lor, o amendă pentru întârziere. De aceea au luat o anume sumă, lăsând restul acolo, plus vreo două sau trei ceasuri. Aceasta este o variantă. Prin ceea ce au făcut acestui om, ei au transmis mai departe și altor datornici ce pot păți dacă nu-și achită sarcinile sau datoriile la timp.
În astfel de situații se iau în calcul toate variantele posibile”
, a precizat Dan Antonescu.

Dan Antonescu - expert criminolog

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: A murit Adrian Kreiner. Afaceristul din Sibiu era internat în stare gravă după ce a fost bătut de hoți

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De asemenea, expertul spune că o echipă de pază care să fi putut să dea mai departe alarma ar fi putut fi salvarea omului de afaceri din Sibiu, care este plâns în aceste momente de familie și de atât de mulți cunoscuți. Totodată, apelul rapid la 112 din partea soției sau al fiicei ar fi ajutat probabil la prinderea făptașilor, însă, de frică, ele s-au asigurat mai întâi că nimeni nu mai este în casă. El a fost resuscitat și dus în stare gravă la Spitalul Județean Sibiu în seara respectivă, acolo unde noaptea trecută acesta a decedat, în ciuda eforturilor medicilor.

”Ce este din punctul meu de vedere îngrijorător și ar fi putut evita o vătămare atât de gravă care a dus la decesul omului este faptul că deși avea o aparatură de supraveghere performantă ea a putut fi anihilată, cel puțin cea de la exterior, pentru că în interior au intrat cu cagule.

Ei consideră că nu vor putea fi identificați, dar vor fi. Dacă ar fi avut un abonament la o firmă de pază, la o intrare prin efracție imediat s-ar fi declanșat alarma prin dispecerat și firma respectivă ar fi trimis o echipă de intervenție pentru a anihila chiar agresorii. Atunci ar fi fost cumva egalitate, paritate în materie de agresori și oameni care apără victima. Cum nu a existat această variantă de alarmare a firmei de pază, cei care au fost în locuință și respectiv fiica victimei și iubita acestuia au dat telefon la 112 abia după ce au fost convinse că persoanele respective au părăsit locuința”, a mai explicat criminologul.

Indivizii ar fi știut detalii despre Adrian Kreiner înainte de trece la atac

Cei care au spart casa lui Adrian Kreiner, în vârstă de 50 de ani cel mai probabil îl cunoșteau pe acesta, dar și anumite detalii din viața lui privată. Posibil aceștia să fi urmărit casa afaceristului cu zile în urmă înainte de atac.

”Este foarte posibil ca cei care au comis fapta să fi știut că nu există o conexiune între locuința respectivă și vreo firmă de pază, de aceea și-au permis să taie alimentarea camerelor de supraveghere și de aceea și-au permis să stea în locuință mai mult timp, fără teamă că va apărea o echipă de intervenție ”, a spus Dan Antonescu.

Adrian Kreiner, afaceristul din Sibiu mort în urma unui grave bătăi.

[Sursa foto: Facebook]

Miercuri, 8 noiembrie o echipă de specialiști din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale au ajuns la Sibiu pentru a ajuta la acest caz.

”Din dispoziţia Inspectorului General al Poliţiei Române, o echipă de specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale – I.G.P.R. s-a deplasat în judeţul Sibiu, pentru a acorda sprijin de specialitate, în cadrul anchetei. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi aplicării măsurilor legale”, a transmis, miercuri, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Mesajul transmis de logodnica lui Adrian Kreiner. Afaceristul a murit marți seară după ce a ajuns în stare gravă la spital

În continuare, apropiații afaceristului postează mesaje pe pagina de Facebook, îndurerați de vestea cumplită.

”Nici nu mai contează dacă erau cei care au lucrat la gardul casei sale, dacă erau din alt oraș, veniți la pont sau dacă aveau legătură cu lumea krypto ori cu droguri! Faptul că trei indivizi au intrat în casa unui om, apoi l-au legat, l-au bătut, lăsându-l fără suflare, este cel mai grav lucru pentru poliție, instituția care trebuie să asigure ordinea si protecția oamenilor. Cei trei criminali vor fi prinși, dar problema gravă din spatele faptelor se va rezolva? Tratăm efectul, dar cauza?! ”, a scris un bărbat pe pagina de Facebook.

Adrian Kreiner era fondatorul și administratorul Matec CNC Technik, o afacere cu piese auto. Totodată, acesta își crease și propria monedă virtuală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si