În momentul accidentului, Iulia era gravidă în opt luni și se plimba prin Cristian (județul Brașov) de mână cu soțul ei, Laurențiu. Din mâna acestuia a fost smulsă de o mașină condusă de un șofer neatent.

Copilul pe care îl purta Iulia în pântece a murit, iar ea a rămas cu leziuni cerebrale foarte grave. Sunt aproape patru ani de când viața ei este legată de un fir de ață, într-o lume a ei, iar soțul și familia ei s-au transformat în infirmiere.

Pentru că Iulia este ca un bebeluș, stă doar în pat, i se dă să mănânce, este schimbată cu scutece, un copil care va rămâne așa tot restul vieții ei, nu vorbește, nici nu se știe ce înțelege din ce se întâmplă în jurul ei.

Laurențiu Ganea și părinții Iuliei au încercat imposibilul, au fost la clinici în țară sau străinătate și au încercat terapii neconvenționale, uneori chiar experimentale. În urmă cu câteva luni, Iulia a contactat o bacterie dintr-un spital.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Am avut probleme foarte mari cu ea în ultimele 3 luni din cauza unei infecții în sânge din cauza unei bacterii luate din spitale. A avut până acum o săptămână o cameră implantabilă pe arteră, subcutanat pentru recoltarea sângelui și pentru administrarea soluțiilor perfuzabile. Din păcate, la montarea camerei a luat și o bacterie de spital multirezistentă la antibiotice. Am fost nevoiți sa scoatem camera pentru că la fiecare accesare a ei făcea frisoane, respirație accelerata și febra 42 și o duceam de urgență la spital.

Citeste si: Asta-i România! Mort dus la groapă cu tractorul prin noroaie la Vaslui! Au rămas împotmoliți cu sicriul în drumul spre cimitir! Imagini dureroase pentru o țară europeană!

Într-un final, după multe internări și vizite la doctori am descoperit că respectiva cameră era purtătoare de bacterie. Am decis sa o scoatem de urgență printr-o intervenție la domiciliu la decizia dl dr Moldovan de la spitalul Sf Constantin Brasov un doctor renumit din Brașov pentru intervenții în premieră în țara noastră. Dar intervenția a fost special pentru că a fost la domiciliu, în condițiile în care multe spitale refuzându-mă pentru că avea acea bacterie. Un doctor deosebit, care împreună cu soția dansului, care-i medic pe parte de infecții, ne sprijină sa scăpăm de această bacterie periculoasă. În momentul de față este suspectă de sepsis (infecție generalizată, care poate fi fatală), facem tratamente cu antibiotic, urmează să facem analize și așteptăm indicațiile medicilor cu speranța că va scăpa de bacterie”, ne-a povestit Laurențiu Ganea.

Bărbatul care în toți acești ani de la accident încoace a încercat să-și păstreze optimismul, pare că acum a început să cedeze.

Soțul Iuliei Ganea: ”O să avem grijă de ea toată viața ei”

”Orice am încerca, nu avem rezultate. După venirea din Thailanda unde am făcut implanturi cu celule stem rezultatele au fost zero. După doar câteva luni de la implanturile cu celule din Thailanda am luat legătura cu un doctor din Capitală pentru a încerca alte implanturi cu celule stem doar ca au fost făcute la noi

în tară, și era vorba de propriile celule stem prelevate din țesutul adipos din zona abdominală a Iuliei. Din spusele doctorului ne așteptam la rezultate mai mari față de Thailanda pentru că era vorba de propriile celule. În timpul unui singur an am făcut o serie de cinci implanturi cu celule. Din păcate și după aceste sesiuni de celule rezultatele s-au lăsat așteptate doar că au apărut îmbunătățiri in stările epileptice care au dispărut aproape complet cu toate că am redus considerabil și din medicamentele de epilesie.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citeste si: Lovitura pentru tanara gravida din Brasov, accidentata pe trecerea de pietoni! Ce a patit Iulia Ganea!

Face câte 3 terapii zilnice de kinetoterapie, masaje cu terapeuți diferiți. Din păcate, trebuie să ne mulțumim cu ea așa cum este și credeți-mă că îmi este foarte dragă și în starea asta și nu mă lasă inima să o abandonez pentru nimic în lume. O să avem grijă de ea toată viata ei indiferent de situație”, ne-a povestit Laurențiu Ganea.

Despăgubirile de 1,5 milioane de euro acordate Iuliei Ganea nu au fost date până acum

În tot acest calvar al familiei Ganea, șoferul vinovat își vede de viață. A fost eliberat din închisoare, nu a fost să o vadă nici măcar o dată pe Iulia, iar declarațiile lui și intențiile erau bune doar când se apropia câte un proces. În Instanță, familia Iuliei Ganea a obținut o despăgubire ce pare uriașă, de 1,5 milioane de euro. Decizia dată în urmă cu aproape doi ani de Tribunalul Ilfov nu a fost pusă în aplicare, doar de câteva luni dosarul a ajuns la autorități, iar un alt termen este chiar pe 15 aprilie. Însă, după aproape 4 ani de coșmar, Laurențiu Ganea nu prea mai are speranțe și nici bani.

”Dacă nu este finalizat acest dosar, în timp o să fim nevoiți să întrerupem toate terapiile și tratamentele”, a spus dezamăgit soțul Iuliei Ganea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si