Ioan Pințaru a fost arestat luni și acuzat de tentativă de omor după ce a înjunghiat de opt ori o fetiță de 11 ani în Leicester Square, Londra.

Citește și: El este românul care a înjunghiat o fetiță de 11 ani în Londra, sub privirile îngrozite ale mamei ei! Micuța are nevoie de operație

Fetița a fost transportată la spital cu răni grave, iar Ioan Pînțaru urmează să apară la tribunalul Old Bailey în septembrie. Atacul violent al românului Ioan Pînțaru a șocat o lume întreagă și pare inexplicabil la prima vedere.

Ioan Pînțaru, românul care a înjunghiat o fetiță în Londra

Ioan Pînțaru, românul care a înjunghiat o fetiță în Londra

Lui Ioan Pînțaru i s-ar fi interzis să-și vadă propriul copil

Ioan Pînțaru, originar din Pucioasa, suferea de depresie, fiind internat la un moment dat la Psihiatrie în spitalul din orașul natal, conform unor surse  StirileKanalD.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Soția fostului finalist de la ”Puterea Dragostei”, Gabriel Vasiliu, ucisă în Olanda! Tragedia de nedescris a avut loc în timp ce fostul concurent se află după gratii- wowbiz.ro

Citeste si: Indignare generală după ce un bărbat care a lucrat 104 zile la rând a murit pentru că i-au cedat organele- antena3.ro

Ioan Pînțaru este tatăl unei fetite, iar mama i-ar fi interzis să o vadă, lucru care i-ar fi accentuat problemele psihice.

De altfel, în ultima vreme, bărbatul avea tot mai accentuat probleme mentale, inclusiv depresie.

Ioan Pînțaru a atacat fetița cu un cuțit de friptură

Presa britanică a scris că românul ar fi abordat două turiste, o mamă și fiica ei, în Leicester Square, luni în jurul orei 11:30.

Fata a suferit răni la față, umăr, gât și încheietura mâinii în urma atacului, conform declarațiilor din instanță.

Fetița rămâne în spital și este probabil să fie supusă unei intervenții de chirurgie plastică ca urmare a rănilor suferite.

Ioan Pînțaru a vorbit doar prin intermediul unui interpret pentru a-și confirma numele, data nașterii și faptul că nu avea o adresă fixă.

Cetățeanul român ar fi fost găsit cu un „cuțit de friptură” după ce a atacat victima.

Ioan Pintaru

Ioan Pintaru suferea de probleme psihice, fiind internat anterior la Psihiatrie în Pucioasa

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a precizat, marţi, că persoana reţinută de autorităţile britanice în legătură cu incidentul din petrecut în Leicester Square este cetățean român, iar Consulatul General al României la Londra va urma procedurile specifice în astfel de cazuri.

De asemenea, instituția menționează că nu au fost primite alte solicitări în legătură cu acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si