Tânăra de 18 ani, Loredana, ar fi în continuare în stare de șoc și regretă fapta pe care a recunoscut-o deja în fața anchetatorilor. Mama fetei a discutat cu reporterii Știrilor Kanal D despre întâlnirea petrecută în centrul de detenție din Constanța.

Vă avertizez, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional! Loredana a stat de vorbă până acum cu polițiștii, cu procurorul de caz și cu propriul avocat.

Loredana a fost vizitată de mama ei

La trei zile după crimă a fost vizitată și de mama ei. Loredana regretă că și-a omorât prietena

"- În cuvintele mele: aș spune că-i terminată! Regretă, n-a vrut s-o omoare! E rău acum, regretă.

- Când ați văzut-o?

- Marți!

- Săptămâna asta mai mergeți la ea?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

- Nu, nu, nu. Nu, pentru că de unde atâția bani să mă duc așa?! Doamne ferește! Și-așa am împrumutat ca să mă duc la dânsa", a mărturisit mama Loredanei.

Citește și: VIDEO- 30 de minute de groază în camera de hotel. Loredana, dezvăluiri despre crima de la Mangalia: ”Într-un moment de furie, întrucât îmi răspundea evaziv, am început să tremur”

Loredana se afla în centrul de arestare preventivă din Constanța 

Principala suspectă se afla în centrul de arestare preventivă din Constanța. Aceasta a fost repartizată într-o celula cu mai multe persoane. Tânăra pare să fie în continuare în stare de șoc după cele petrecute în camera de hotel unde s-a sfârșit viața Alinei, cea mai bună prietenă a ei.

Crima Alinei, rezultatul traumelor suferite în copilărie?

"- Trauma poate să fie când a murit tatăl ei, nu?!

- Tatăl ei este decedat, să înțeleg.

- De, de 9 ani jumătate. Infarct.

- Deci, ea a crescut fără tată.

- Păi, da, numai eu i-am crescut pe toți. Am 5 copii!", a continuat mama Loredanei.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Deși Loredana era privită de colegi drept o fire mai retrasă, mama spune că mereu s-a putut baza pe tânăra care a căutat tot timpul să o ajute.

" Să facă treabă de bărbat, să cosească, să taie lemne. Să... Deci... M-a ajutat mult!", a mai mărturisit mama criminalei de la Mangalia.

Citește și: Noi detalii în cazul crimei de la Mangalia. Ce spune avocatul Loredanei, fata care și-a omorât prietena, despre starea tinerei? „Începe să conștientizeze din ce în ce mai mult gravitatea faptelor”

Urmează expertiza psihiatrică pentru Loredana. Cel mai probabil aceasta va fi realizată la București. Ulterior, dosarul poate fi trimis în instanță.

Cei de la Inspectoratul de Muncă au controlat astăzi hotelul din Saturn unde munceau cele 2 fete după ce Loredana a declarat că lucrau 7 zile pe săptămână, nu 5, cum scria în contract. Inspectorii spun însă că n-au reușit să probeze această acuzație, în schimb, au dat o amendă pentru că o minoră lucra pe timp de noapte.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si