Luna Plină 1 august 2023 în Vărsător. ”În momentul în care se crează, la 21.30- ora României, pe 1 august, extrem de impactată axa Vărsător-Leu. Acest tranzit aduce cu sine o încărcătură mare emoțională, frici și angoase, retragere de la anumite evenimente, o orientare spre spiritualitate. Rugăciunea în această perioadă va ajuta foarte mult.

Luna Plină 1 august 2023 în Vărsător

Luna Plină în Vărsător avertizează asupra nonconformismului necontrolat care ar putea să ne însoțească în această perioadă, introvertire fără rost”, spune astrologul.

Nicoleta Ghiriș a oferit pentru fiecare zodie în parte câteva sfaturi prețioase:

Berbec

Berbecii vor primi informații ce îi pot vindeca de anumite angoase trecute. Sunt sfătuiți să apeleze la cursuri ca să se poată vindeca. Relația cu frații, dar și cu prietenii, este adusă în prim-plan. Sunt sfătuiți să se informeze mai bine asupra anumitor lucruri ce se leagă de aceste persoane pentru că s-ar putea să îi judece sau să devină introvertiți Berbecii până nu cunosc toate detaliile din această relație. Planurile de viitor pot fi reanalizate și trebuie să îndrăznească mai mult.

Lună Plină 1 august 2023 în Vărsător. Sfaturile astrologului Nicoleta Ghiriș pentru fiecare zodie în parte

Lună Plină 1 august 2023 în Vărsător. Sfaturile astrologului Nicoleta Ghiriș pentru fiecare zodie în parte

[Sursa foto: Pexels.com]

Taur

Familia și tot ce ține de universul casei, dar și universul celor apropiați, sunt extrem de importante în această perioadă.

Dese răbufniri, dar și momente plăcute petrecute împreună. Posibil să exagereze Taurii, în a se simți confortabili. S-ar putea să răbufnească în momentul în care lumea nu le face pe plac. Se vor îngriji și de carieră și vor dori să inoveze acolo, să facă ceva nou la job.

Citește și: Lună Plină 1 august 2023: Ce este bine să faci în această zi pentru a avea noroc pe plan amoros? Acele cupluri care se formează sub semnul Lunii Pline sunt cele mai trainice

Gemeni

Relațiile în prim-plan, și mai ales relația de cuplu pentru cei care sunt într-un cuplu sau cei care aspiră la un cuplu. Posibil ca acest tranzit să le aducă multe gânduri referitoare la planul relațional, dar și semnare de contracte. Îi sfătuiesc să semneze după trei zile de la acest tranzit când Luna nu mai este atât de puternică. Gemenii vor începe noi cursuri sau reconversie profesională. Posibil să aibă acum o relație cu străinătatea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Sfaturile astrologului Nicoleta Ghiriș pentru fiecare zodie în parte: ”O încărcătură mare emoțională, frici și angoase”

Sfaturile astrologului Nicoleta Ghiriș pentru fiecare zodie în parte: ”O încărcătură mare emoțională, frici și angoase”

[Sursa foto: Facebook - Astrolog Nicoleta Ghiriș]

Rac

Posibil ca acești nativi să fie mai retrași la locul lor de muncă. S-ar putea și ei să întâmpine o grămadă de frici care să îi cutremure și pot să aibă temeri legate de serviciu, dar și de sănătatea lor. Este bine să rămână pozitivi sub acest tranzit pentru că altfel nu vor face decât să alimenteze toate angoasele. Racii să fie atenți că pot pierde energie în această perioadă.

Atenție la un membru de sex feminin, anumite afecțiuni pot fi generate acolo.

Citește și: EXCLUSIV- Luna Plină 1 august 2023. Astronomul Adrian Șonka: ”Noi spunem că acum e Lună Plină, dar de fapt nu e”. Explicația specialistului

Leu

Leii vor căuta să se impună în aceste zile. Pot primi niște bani în plus în această perioadă. Zona iubirii este mai încercată. Anumite relații pot reveni din trecut. Anumite relații să le iasă la a doua încercare în această perioadă. Să nu își impună punctul de vedere, să aștepte să se așeze lucrurile în relații.

Fecioară

Atenție la posibile accidentări! Ar face bine să se împrumute de bani sau să dea bani cu împrumut pentru a dezamorsa această energie de accidentări. Pot planifica anumite lucruri și acum, după acest tranzit, ar putea să îndrăznească mai mult. Norocul divin alături de ei ca să iasă din orice încurcătură. La job, posibile certuri și dispute, să fie mai rezervați în această perioadă. Pe zona de sănătate, s-ar putea să își planifice anumite intervenții sau vizite la medic.

Citește și: Horoscop 1 august 2023: O lună excepțională pentru aceste zodii. Vă veți simți apreciați la adevăratul potențial

Balanță

Sunt sfătuiți să nu oscileze în ceea ce doresc să facă. O călătorie îndepărtată sau concediu se prefigurează. Este bine să se ferească de bârfe și vibrații joase pentru că s-ar putea să nu se informeze îndeajuns și să vorbească în necunoștință de cauză de anumite persoane. Au nevoie de ocrotire din partea celorlalți. Creația este la cote înalte. Atenție cum o manifestați. S-ar putea să întreprindă anumite activități cu copiii. Să fie foarte atenți acolo, să nu fie încăpățânați cu aceștia.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Lună Plină 1 august 2023 în Vărsător. Sfaturile astrologului Nicoleta Ghiriș pentru fiecare zodie în parte

Lună Plină 1 august 2023 în Vărsător. Sfaturile astrologului Nicoleta Ghiriș pentru fiecare zodie în parte

[Sursa foto: Pexels.com]

Scorpion

Impact pe zona relațională la ei. Posibil ca o implicare de statut sau ce implică jobul, cariera, să le zădărnicească planurile. Ar trebui să fie mai receptivi la schimbările care se vor produce. Vor avea transformări și în căminul lor. Ar fi bine să nu răstoarne toată casa și să fie atenți la ce își doresc cei din jur.

Săgetător

Săgetătorii sunt sfătuiți să facă planuri de viitor cu prietenii sau frații lor. Posibili să devină mai vizibili în zona media, ceea ce se va întâmpla deodată. Cei care au conturi să observe că, peste noapte, au mai mulți followeri decât își puteau imagina.Vor afla ceva ce îi va pune pe gânduri. Să fie atenți să cântărească foarte bine ceea ce aud.

Capricorn

Capricornii sunt mai retrași decât de obicei în această perioadă, cu înclinație mult mai mare către meditații și rugăciune, ceea ce o să îi liniștească oricare ar fi evenimentele care îi traversează. Cheltuieli după bunul plac și s-ar putea unele să fie mai nonconformiste. Este bine să fie atenți la ei. Această energie va trece și s-ar putea să rămână cu achizițiile și să nu le convină.

Citește și: Horoscop săptămânal 31 iulie 2023- 6 august 2023: O perioadă de vis pentru trei zodii

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Astrolog Nicoleta Ghiris (@astrolog_nicoleta_ghiris)

Vărsător

Această perioadă le vorbește despre noutate și inovație. Felul în care arată, în cum se comportă și pe zona de personalitate. Posibil să facă anumite schimbări acolo. Vizite la coafor, frizer sau la magazin pentru a cumpăra ceva ce îi poate reprezenta sau schimba. Pot inova în tot ceea ce îi caracterizează. Trebuie sfătuiți să nu fie nonconformiști, doar de dragul nonconformismului. Mai ales în perioada aceasta, să fie puțin mai rezervați.

Pești

Posibil să resimtă o anumită austeritate financiară. Sunt invitați să nu cheltuiască foarte mult. Posibil să nu știe să renunțe la anumite cheltuieli și să fie cumva constrânși să renunțe la ele. Ar trebui să facă anumite depozite de bani în această perioadă. Mai mult echilibru, minte-corp-suflet. Ar trebui să nu fie fanatici, s-ar putea să fie mai cu aplomb pe ceea ce cred ei în aceste zile. Primesc foarte multe mesaje, dar trebuie să le și trieze cumva.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si