Close sidebar
Close sidebar

EXCLUSIV : Mama Elodiei, lovitură pregătită pentru Cristian Cioacă, la o lună de la eliberarea sa: "În momentul în care a suprimat viața Elodiei, erau bani în cont, avea imobile"

Cristian Cioacă se bucură de libertate, însă mama Elodiei este decisă să meargă până la capăt pentru drepturile sale. Crina Radu, avocata familiei Ghinescu, a oferit detalii în exclusivitate pentru stirilekanald.ro

Razvan Boboc,

Mama Elodiei, lovitură pregătită pentru Cristian Cioacă, la o lună de la eliberarea sa


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cristian Cioacă a fost eliberat condiționat din închisoare, la sfârșitul lunii august. Mama Elodiei nu a primit vestea prea bine, așa că este decisă să facă toate demersurile legale pentru ceea ce consideră că i s-ar cuveni. Crina Radu, avocata familiei Ghinescu, a oferit un interviu în exclusivitate pentru stirilekanald.ro în care a vorbit despre demersurile mamei Elodiei. 

”Cioacă ar fi trebuit să execute întreaga pedeapsă”

Crina Radu, avocata mamei Elodiei Ghinescu, spune că Cioacă nu ar fi trebuit să fie eliberat condiționat și că pedeapsa aplicată a fost mică în comparație cu gravitatea faptelor comise.

”În opinia noastră, a mamei Elodiei, a familiei Elodiei, nu ar fi trebuit să beneficieze de eliberare condiționată. Oricum pedeapsa aplicată a fost mică, raportat la gravitatea faptelor comise. Ar fi trebuit să execute întreaga pedeapsă. A suprimat viața mamei copilului. Și-a lipsit copilul, practic, la vârsta de 2 ani și 4 luni, de prezența mamei. A încercat să distrugă probele din dosar. Nici acum nu știm ce a făcut cu corpul Elodiei.

A dat publicității conținutul emailurilor Elodiei, era viața ei privată acolo. A săvârșit fapte foarte grave. Nu a manifestat nici cel mai mic regret față de faptele pe care le-a comis”, a declarat Crina Radu.

Cristian Cioacă a fost eliberat

Mama Elodiei plânge un mormânt gol, de aproape 16 ani

Mama celebrei avocate, care a dispărut în 2007, nu își poate găsi liniștea atât timp cât nu a aflat ce s-a întâmplat cu fiica sa.

Cu toate că își plânge fiica la un mormânt gol, femeia s-a ocupat în toți acești ani de toate pomenile fiicei sale.

”Elodia are un mormânt gol. Doamna Ghinescu i-a amenajat un mormânt gol. Are o piatră funerară, însă nu este nimic acolo. Este un lucru grav că el nici măcar nu a binevoit să spună ce a făcut cu corpul Elodiei. Dacă mai există ceva din el, să poată să fie acolo, să poată să beneficieze și ea de o înmormântare creștinească, potrivit obiceiurilor.

Doamna Ghinescu i-a făcut parastase. A trebuit să dea de pomană pentru Elodia, conform obiceiurilor. Cristian Cioacă nu a binevoit să îi dea niciun lucrușor de-al Elodiei, deși Elodia avea nenumărate perechi de pantofi, articole de îmbrăcăminte, poșete, era o femeie foarte elegantă. Tot timpul își cumpăra lucruri.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Doamna Ghinescu a trebuit să cumpere pantofi, îmbrăcăminte, poșete ca să îi dea de pomană. Cristian Cioacă nu i-a dat nimic din ce avea Elodia”, a mai spus avocata.

Citește și: EXCLUSIV- Cristian Cioacă, eliberat din închisoare. Avocat: ”Judecătorii au ajuns la concluzia că acesta este reabilitat și se poate întoarce în societate”

Mama Elodiei Ghinescu

Mama Elodiei, un nou dosar pe numele lui Cristian Cioacă

La o lună după ce Cristian Cioacă a fost eliberat, mama fostei sale soții, Elodia Ghinescu, nu are de gând să renunțe la lucrurile materiale ale fiicei sale, care i se cuvin nepotului său. Astfel că a demarat toate procedurile legale.

”Cioacă nu a achitat daunele morale pe care instanța le-a stabilit să i le achite mamei Elodiei, fratelui, fiului. Nu putem reține faptul că a fost o persoană de bunăcredință. În momentul în care a suprimat viața Elodiei, erau bani în cont, avea imobile. A încercat să înstrăineze cu rea credință bunurile de care ar fi trebuit să beneficieze copilul. Ar fi trebuit să intre la masa succesorală. 

Doamna Ghinescu își va continua executarea pentru că a pornit un dosar de executare împotriva lui Cristian Cioacă pentru a achita daunele stabilite prin sentința prin care a fost condamnat că i-a suprimat viața Elodiei”, a mărturisit avocata Crina Radu.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Video- Planurile lui Cioacă după eliberare. "Își va continua viața, Elodia nu va mai apărea de nicăieri"

Mama Elodiei încă mai speră că va afla adevărul despre fiica sa, pentru că soțul ei și-a căutat fata până a murit.

”Pe parcursul procesului, tatăl Elodiei a decedat. Pentru că dumnealui mergea prin păduri, o căuta cu prietenii lui. Își lua tot felul de obiecte și mergea să o caute. L-a afectat foarte mult. Și pe doamna Ghinescu, pe fratele. Pe toată familia Elodiei a afectat-o. Aveau o relație foarte apropiată cu părinții, cu fratele. Se ajutau reciproc”, a mai spus avocata Crina Radu în exclusivitate pentru stirilekanald.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI