Crima de la Alba Iulia este una care a șocat o țară întreagă. Mânat de gelozia față de fosta parteneră care a fost văzută în compania altui bărbat, Bogdan Radu și-a omorât copilul în apartamentul său, iar mai apoi s-a sinucis. Prietenul lui Bogdan a povestit în exclusivitate pentru stirilekanald.ro  despre cum era bărbatul în ultima perioadă, dar și în ce relație era cu fosta parteneră.

Bogdan, un om iubit de multă lume

”Bogdan era un om extraordinar, un om iubit de multă lume. El era liniștit, nu făcea probleme nimănui, era un om foarte credincios. Lucra la un Mall din Alba, acolo ne-am cunoscut noi”, a spus prietenul lui Bogdan.

Bărbatul era în depresie de la despărțirea de fosta parteneră

Bărbatul era în depresie de la despărțirea de fosta parteneră

[Sursa foto: Bogdan Radu - Instagram]

”Pe el l-a durut foarte mult că i s-a ascuns adevărul, iar soția lui l-a înșelat fără ca el să știe până în ziua de vineri. Tot ea i-a interzis lui Bogdan să-și mai vadă copilul din cauză că nu ar avea el un salariu foarte bun. Din această cauză l-a părăsit și ea. Cel mai urât este că nu a vorbit cu el, nu i-a spus nimic până când nu a văzut el cu ochii lui postări pe rețelele de socializare. Acolo i-a văzut pe ei împreună în Cetatea Alba și pe acel bărbat plimbându-i copilul.

Cred că asta l-a durut foarte tare”, a mai adăugat amicul tânărului de 27 de ani.

Citește și: Cine este Marian, tânărul jandarm ucis după ce s-a făcut scut pentru a-și apăra vărul. Bărbatul urma să se căsătorească în câteva luni: „Sunt șocată”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Cei doi au fost împreună de doi ani, iar din octombrie femeia ar fi plecat de la el.

Bărbatul era în depresie de la despărțirea de fosta parteneră

”Nu îmi vine să cred nici acum. Din cauza acestei femei acest om a suferit o depresie foarte puternică. Bogdan îl iubea mult pe Dominic. După părerea mea este nevinovat și Dumnezeu vede. Într-adevăr, nu trebuie să fie furat viitorul micuțului născut, dar în asemenea momente nu mai judeci, e greu, foarte greu”, a declarat prietenul lui Bogdan.

Primul apel disperat la 112 a fost făcut sâmbătă noaptea, la 01.14 minute de către mama copilului, Cristina, care era îngrijorată de mesajele primite de la fostul bărbat. Deși bărbatul nu i-a răspuns fostei partenere la telefon, trei minute mai târziu, Bogdan le-a răspuns polițiștilor, potrivit Observator. Mai mult, acesta le-ar fi dat asigurări agenților că fiul său este bine și că poate demonstra acest lucru. Însă, imediat cum au ajuns la ușa blocului, Bogdan le închide telefonul.

Mesajul scrie de Bogdan pe rețelele de socializare, cu câteva ore în urma tragediei.

Mesajul scrie de Bogdan pe rețelele de socializare, cu câteva ore în urma tragediei

[Sursa foto: Bogdan Radu - Instagram]

După mai bine de două ore şi jumătate, proprietarul apartamentului unde bărbatul stătea în chirie a ajuns de la 70 de km distanță pentru a deschide ușa.

Însă, atunci și-au dat seama că ușa este închisă pe dinăuntru. După alte 15 minute, ISU a intrat în casă și a descoperit cadavrul tatălui și pe cel al copilului.

Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Povestea emoționantă a cățelului-erou Fiki care și-a salvat stăpânul din calea puhoaielor de la Galați- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"Mi-am pierdut familia. Deși am greșit în trecut. Experiența de familie a fost cel mai plăcut sentiment trăit vreodată până mi s-a furat posibilitatea să-mi văd băiatul cum crește”, a fost o parte din mesajul pe care l-a postat Bogdan pe Instagram cu ceva timp înainte de crimă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si