Când spunem România, nu se poate să nu ne gândim la Nadia Comăneci. Este prima gimnastă din lume care a primit nota zece într-un concurs olimpic de gimnastică. Nadia s-a alăturat campaniei organizată în acest an de Stirilekanald.ro și a transmis un mesaj emoționant tuturor românilor, de Crăciun.

Câștigătoarea a cinci medalii olimpice de aur, Nadia Comăneci va petrece Crăciunul în familie. Sportiva se bucură din plin de fiecare zi, iar de sărbători profită de fiecare clipă pe care o poate petrece alături de cei dragi.

Sunt momente speciale în viața Zeiței de la Montreal așa cum se întâmplă în familia fiecărui român în această perioadă.

nadia comaneci si sotul

Nadia Comăneci alături de soțul ei

[Sursa foto: Facebook]

Nadia Comăneci, mesaj emoționant de Crăciun

Deși locuiește de mai bine de un deceniu în SUA, inima Nadiei Comăneci va rămâne întotdeauna în România. Sportiva se gândește la adesea la români și duce cu mândrie peste Ocean numele țării noastre. Înainte de Crăciun, Nadia Comăneci a vorbit cu Stirilekanald.ro și a transmis un mesaj emoționant de Crăciun.

Citește și: Nadia Comăneci a fost victima unei înșelătorii. Ce mesaj a transmis fosta campioană

Într-o perioadă plină de bucurie și emoții, sportiva ne-a mărturisit ce le dorește românilor de acasă, dar și ce vrea chiar ea de la anul 2024. Nadia Comăneci s-a filmat lângă bradul de Crăciun, cu o ținută răvășitoare, ideală pentru petrecere.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Crăciun fericit și sărbători frumoase, cu bucurii, sănătate și multă multă fericire! Să petreceți alături de familie și de cei dragi. Să ne vedem cu bine în anul 2024! La mulți ani!", a spus Nadia Comăneci, în videoclipul pe care l-a realizat special pentru Stirilekanald.ro.

Povestea Nadiei Comăneci

În 1976, Nadia Comăneci își îndeplinea cel mai mare vis! La Montreal, în cadrul Jocurilor Olimpice, românca a primit singurul 10 curat la gimnastică din istorie, dar și medalia de aur. În timpul exercițiului său la bârnă, Nadia a demonstrat o grație greu de egalat și a câștigat imediat inimile tuturor!

Citește și: EXCLUSIV! Unde petrece Ilie Năstase Crăciunul? Numărul 1 în tenis, nostalgic înainte de sărbători: „Eram mai mult prin avioane”

Nota pe care Nadia Comăneci a obținut-o în 1976 a schimbat cu totul standardele în gimnastică și a dus competiția la un alt nivel. Pentru istoria gimnasticii, acela a fost primul zece curat. Pasiunea sport și dragostea pentru tot ceea ce face, însă și multă muncă și determinare au condus-o pe Nadia pe drumul spre succes. Odată cu victoria Nadiei, România a fost recunoscută pe plan mondial pentru excelența sa în gimnastică.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În 1989, Nadia Comăneci a reușit să fugă din România, cu doar câteva săptămâni înainte de Revoluție. La scurt timp după victoria de la Jocurile Olimpice, Miliția ar fi început să fie atentă la tot ceea ce spunea sau făcea așa că sportiva a făcut tot posibilul să scape de sistem. În noiembrie 1989 a reușit să fugă în Ungaria și ulterior în Austria, iar data de 2 decembrie s-a îmbarcat în zborul ce avea să o ducă în SUA.

În 1996, Nadia s-a căsătorit cu gimnastul american Bart Conner, iar împreună au un fiu.

nadia comenci

Nadia Comăneci în timpul unei competiții sportive

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si