Celebra actriță Natașa Raab a murit la vârsta de 70 de ani. Aceasta suferea de o boală incurabilă, extrem de galopantă, care i-au făcut ultimele clipe de viață un chin. Îndrăgita actriță era mereu cu zâmbetul pe buze, însă se pare că ce a afectat-o de fapt cel mai tare a fost momentul în care și-a pierdut soțul, bolnav de cancer.

Florin Zamfirescu, unul din prietenii de suflet ai Natașei Raab a făcut mărturisiri emoționante despre ultimele clipe din viața marei actrițe. El a povestit că boala de care suferea a evoluat extrem de rapid.

Florin Zamfirescu, unul din prietenii de suflet ai Natașei Raab a făcut mărturisiri emoționante despre ultimele clipe din viața marei actrițe. El a povestit că boala de care suferea a evoluat extrem de rapid.

[Sursa foto: Facebook]

Cântatul, unul dintre atuurile Natașei Raab

Anul acesta, starea Natașei Raab a devenit critică. Ea nu se mai putea deplasa, nu mai putea vorbi și avea nevoie în permanență de sprijin pentru a o ajuta. Florin Zamfirescu, de altfel un bun prieten al regretatei actrițe a povestit în exclusivitate pentru stirilekanald.ro despre încercările dure pe care i le-a dat viața Natașei Raab, dar și despre cum a rămas aceasta în amintirea lui.

Totodată, Florin Zamfirescu a vorbit și despre talentul actriței.

”Sunt unul dintre cei care au cunoscut-o bine pe Natașa Raab, în sensul că putea să-mi fie studentă, nu mi-a fost, ea era la clasa paralelă, la Albulescu. Am admirat-o din totdeauna. Avea cuvintele la ea, ea făcuse Dreptul înainte și era foarte informată și foarte locvace, adică vorbea foarte liber și frumos. Era foarte talentată, însă puțină lume știa că ea avea un dar al cântatului.

Ea cânta, putea să fie o cântăreață ori de muzică ușoară, ori de muzică populară pentru că era perfectă, Natașa cânta extraordinar. Are și niște cd-uri, mai mult cu muzică populară ardelenească”, a spus Florin Zamfirescu.

Celebra actriță Natașa Raab a murit la vârsta de 70 de ani.

Celebra actriță Natașa Raab a murit la vârsta de 70 de ani.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Actrița Natașa Raab a murit la vârsta de 70 de ani. "Coana Chirița" din celebra reclamă a dus o luptă grea cu o boală nemiloasă

Ce durere avea în suflet celebra actriță?

Actorul a explicat faptul că Natașa a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l salva pe Val Guțul, soțul ei, grav bolnav. Acea perioadă din viață ar fi dărâmat-o complet. De asemenea, Florin Zamfirescu și-a amintit cu nostalgie de ultimele conversații cu Natașa Raab, înaite ca aceasta să cadă la pat.

”Pot să spun despre ea că era foarte frumoasă, asta știa toată lumea că se vedea cu ochiul liber, talentată, folosită mult în film și în teatru. În teatru la Craiova juca mult, ea pregătea și candidați pentru teatru. Unii sunt actori cunoscuți acum, nu dau nume, însă ea era o actriță completă, avea de toate, numai că a fost urmărită de o soartă rea. Întâi i-a murit soțul, un chirurg cunoscut. El a murit de cancer. Dacă nu mă înșel a avut probleme și cu fratele ei, dar nu știu sigur. Ea s-a zbătut, a făcut tot ce se poate să-l salveze și a suferit atât de tare că s-a îmbolnăvit de Parkinson.  Ea nu se mai putea ridica, nu mai putea vorbi, am încercat la telefon și era imposibil, îi tremura vocea, chiar nu se putea.

Ea îmi povestea, însă nu despre momentul bolii ei pentru că a lovit-o brusc și nu a mai putut vorbi. Eu nu am mai vorbit cu ea de vreo doi ani, dar îmi povestea despre chinul cu bărbatul ei și se plângea, iar când a murit mi-a dat telefon și mi-a zis. Val Guțul era un celebru chirurg știu de la ea și de la ații. A murit tânăr și de cancer”, povestește Florin Zamfirescu.

Florin Zamfirescu - actor

Florin Zamfirescu - actor

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Florin Zamfirescu a declarat îndurerat că celebra actriță, Natașa Raab este o mare pierdere, deoarece era un om valoros.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

”E o mare pierdere, în sensul că era o actriță valoroasă, valoroasă. Se știe, am jucat cu ea în Inimă de țigan, în Regina, cu ea am jucat și într-un film, numit Acasă la tata. Era o actriță pe care o iubeam, eram prieteni foarte buni și ne iubeam reciproc, adică și ea ținea la mine și ne respectam și eram foarte bine. Îmi pare foarte rău pentru plecarea ei, zic eu, prematură. Ea de fel era veselă, jucăușă, glumeață, răspundea la poante. Nu era ursuză, nu era supărăcioasă, era minunată ce să mai, nu am cusur să-i găsesc, chiar să vreau n-am cusur”, a adăugat actorul.

Ceremonia de înmormântare a Natașei Raab va avea loc miercuri, 25 octombrie, la Cimitirul Ungureni din Craiova.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si