Close sidebar
Close sidebar

EXCLUSIV - Natașa Raab este condusă pe ultimul drum. Marea actriță este plânsă de colegi și prieteni: ”Prezența ei puternică și feminină s-au făcut remarcate atât pe scenă, cât și în cotidian”

Natașa Raab, una dintre cele mai iubite actrițe ale teatrului și filmului românesc este condusă pe ultimul drum de cei pentru care ea a însemnat atât de mult. Înainte de toate, cortegiul va face o oprire la Teatrul Național ”Marin Sorescu”.

Stefania Pavel,

Aceasta va fi înmormântată la Cimitirul Ungureni, însă înainte de toate, cortegiul a făcut o oprire la Teatrul Național ”Marin Sorescu”.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Îndrăgita actriță Natașa Raab este condusă astăzi, 25 octombrie pe ultimul său drum. Aceasta va fi înmormântată la Cimitirul Ungureni, însă înainte de toate, cortegiul a făcut o oprire la Teatrul Național ”Marin Sorescu”, acolo unde colegii actriței să-și poată lua rămas bun de ea. Înlăcrimați, aceștia au întâmpinat-o pe marea actriță în aplauze pentru ultima oară.

Natașa Raab, plânsă de colegii de teatru și de prieteni

Natașa Raab a decedat luni la vârsta de 70 de ani, după ce starea ei de sănătate se degradase foarte mult în ultima perioadă. În anul 2020 actrița ar fi aflat că are Parkinson Atipic, o boală care a evoluat foarte repede.

Natașa Raab a renunțat atunci și la aparițiile TV, deoarece ultimele sale clipe din viață și le-a petrecut la pat, actrița nemaiputând să vorbească coerent. De-a lungul timpului prieteni apropiați a-i actriței au încercat să o mai contacteze, însă aceasta nu mai avea puterea să întrețină o conversație.

Un coleg de teatru a spus în exclusivitate pentru stirilekanald.ro despre faptul că vocea Natașei Raab i-a rămas întipărită în minte și este de fapt cea mai frumoasă amintire cu actrița.

”Imagini și amintiri cu dumneaei sunt nenumărate, deși timpul petrecut împreună la Teatrul Național „Marin Sorescu” a fost unul scurt, prezența ei puternică și feminină s-au făcut remarcate atât pe scenă, pe micul sau marele ecran, cât și în cotidian. Dar, dintre toate, voi rămâne cu nopțile de Înviere, la biserica Hagi-Enuș, cu vocea dumneaei cântând din corul bisericii ,,Hristos a înviat”. Dumnezeu să o odihnească”,

a spus Cătălin Vieru. 

Natașa Raab, una dintre cele mai iubite actrițe ale teatrului și filmului românesc este condusă pe ultimul drum de cei pentru care ea a însemnat atât de mult. Înainte de toate, cortegiul va face o oprire la Teatrul Național &rdq [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: EXCLUSIV: Natașa Raab a murit cu o mare durere în suflet. Actorul Florin Zamfirescu, prietenul său bun, face mărturisiri emoționante: "A făcut tot ce se poate să-l salveze și a suferit atât de tare că s-a îmbolnăvit de Parkinson"

În mediul online, continuă să curgă mesajele pentru regretata actriță, care ar suferit foarte mult după pierderea soțului ei. De la aflarea veștii că acesta are cancer, Natașa Raab nu a mai avut liniște și a încercat să facă orice pentru a-l vindeca. Cu toate astea, boala nu a mai putut fi învinsă.

”Sunt tristă pentru că atunci când îți pierzi o prietenp, pierzi o parte din adolescență și tinerețe. De când am aflat ca mentorul meu în modă Natasa Raab a plecat pe un drum fără întoarcere, în minte mi s-au derulat toate momentele frumoase petrecute împreună într-o lume sclipitoare! Odihnește-te în pace Natașa și acum ești alături de iubitul tău Val!”, a scris Birchi Andreea Camelia pe pagina de Facebook.

Natașa Raab, una dintre cele mai iubite actrițe ale teatrului și filmului românesc este condusă pe ultimul drum de cei pentru care ea a însemnat atât de mult. Înainte de toate, cortegiul va face o oprire la Teatrul Național &rdq [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Actrița Natașa Raab a murit la vârsta de 70 de ani. "Coana Chirița" din celebra reclamă a dus o luptă grea cu o boală nemiloasă

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

”A plecat dintre noi o mare artistă și un om rar, aparte, care a iubit arta și oamenii. Mi-aduc aminte de bucuriile întâlnirilor noastre, de dragul pe care-l afișa când spunea ”sunt Ardeleanca din Bănie”, de mândria nepăcătoasă ce o avea, spunând tuturor că este din Ardeal... Mi-a prezentat Concertul Aniversar ”La Curțile Dorului” de la Sala Radio din București și o ediție a Festivalului ”Pană de Păun” la Bistrița. Pentru cei ce au cunoscut-o, rămâne imaginea luminoasă a unei ființe ce te cucerea din primele momente ale unui dialog cu ea. Drum lin spre Lumina Raiului Ceresc Natașa!. Vei trăi mereu în sufletul românilor, prin tot ce ai realizat ca om și artist! Bunul Dumnezeu să dea tihnă și odihnă sufletului tău nobil!”, a mai scris Pugna Alexandru.

Îndrăgita actriță își dorea un măr pe mormânt

Totodată, Angel Rababoc, coleg și un foarte bun prieten al actriței a vorbit în exclusivitate pentru stirilekanald.ro despre ce își dorea cel mai tare Natașa. Cu ani în urmă, pe vremea studenției, aceasta i-ar fi spus actorului că dacă moare înaintea lui să-i sădească pe mormânt un măr. În glumă, acesta i-ar fi spus Natașei că nu crede că mai are loc un astfel de copac, deoarece acum cu toții și-au făcut cavouri de marmură și palate de ciment. Tot el a povestit că a sunat-o de nenumărate ori pe Natașa Raab, însă foarte greu reușea să se înțeleagă cu ea, deoarece răspundea rar și vorbea tărăgănat.

Florin Zamfirescu a spus despre Natașa Raab că este o adevărată pierdere, deoarece era o actriță valoroasă pe care o iubea și o respecta extrem de mult.

[Sursa foto: Facebook]

Și Florin Zamfirescu a făcut mărturii emoționante pentru stirilekanald.ro despre ultimele clipe din viața actriței. El spune că a admirat-o din totdeauna atât pentru talentul său, pentru frumusețe, cât și pentru harul de a cânta. De asemenea, acesta a spus că moartea soțului ar fi putut fi cauza îmbolnăvirii ei, deoarece a suferit foarte mult. În cele din urmă, Florin Zamfirescu a spus despre Natașa Raab că este o adevărată pierdere, deoarece era o actriță valoroasă pe care o iubea și o respecta extrem de mult.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI