Close sidebar
Close sidebar

EXCLUSIV: O adolescentă de 17 ani a murit după ce și-ar fi făcut un tatuaj și a intrat în șoc septic/ Tatuator: ”Cel mai important lucru este sterilizarea tuturor lucrurilor din jurul tău”

O tânără de 17 ani din Brașov s-a stins din viaţă la Spitalul de Pediatrie din Braşov, acolo unde fusese internată cu șoc septic, din cauza unei infecții cauzate de la un tatuaj pe care şi-l făcuse recent.

Stefania Pavel,

O tânără de 17 ani din Brașov s-a stins din viaţă la Spitalul de Pediatrie din Braşov, acolo unde fusese internată cu șoc septic, din cauza unei infecții cauzate de la un tatuaj pe care şi-l făcuse recent.

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O adolescentă de 17 ani din Brașov a încetat din viață după ce și-ar fi făcut un tatuaj. Tânăra a fost internată la Spitalul de Pediatrie din Braşov în stare foarte gravă, conform spuselor medicilor.

”Starea generală a fost foarte gravă”

Mai mult, fata ar fi fost băută şi drogată atunci când au ajuns la spital. Aceasta recurgea des la astfel de gesturi după ce în urmă cu doi ani își pierduse tatăl și intra în stări de depresie.

Citește și: Un bărbat care s-a urcat beat la volan a ucis un militar și pe fiica sa de 8 ani. Cele două victime au fost spulberate pe un drum din Ucraina. Mama a suferit un AVC în momentul în care a aflat că fiica ei s-a stins din viață

În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

[Sursa foto: PixaBay]

Motivul pentru tânăra din Brașov a decedat este șocul septic. Medicii au încercat să o resusciteze minute în șir, însă fără rezultat.

Starea generală a fost foarte gravă. A făcut şi un stop se pare că a fost resuscitată, iar decesul a survenit destul de rapid.

Nu putem spune decât clinic că era o stare de sepsis, de infecţie”,   a declarat un medic de la Spitalul de Pediatrie din Braşov.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

”Dacă nu are grijă sau se pune în medii în care poate să ia praf, microbi poate să fie vina lui”

Tatuatorul, Iasmina Ostrovanu a explicat în exclusivitate pentru stirilekanald.ro riscurile tatuajelor, dar și despre reponsabilitățile care le are clientul după tatuare.

Citește și: Cine era polițista de 22 de ani care și-a găsit sfârșitul în prima zi de vacanță în insula Corfu

[Sursa foto: PixaBay]

”Sunt multe lucruri, dar cel mai important lucru este sterilizarea tuturor lucrurilor din jurul tău, mă refer la masa pe care tatuezi, totul trebuie să fie sterilizat, patul pe care stă clientul, suportul de tatuaje. Și când îți vine clientul trebuie să schimbi tot, folia pe care o ai pe suport, absolut tot și trebuie să sterilizezi la fiecare client. Capacele trebuie să fie altele tot timpul, acele care sunt cele mai importante trebuie schimbate tot timpul, mănușile. Spre exemplu dacă te duci la baie și pui mâna pe clanță tu trebuie să-ți schimbi mănușile și să-ți pui altele, la fel și dacă îți atinge fața sau părul. Și ce îți rămâne de când ai tatuat, tuș, acele se pun de-o parte, dar foarte important și clientul cum are grijă de el. Dacă nu are grijă sau se pune în medii în care poate să ia praf, microbi poate să fie vina lui. Eu am făcut cursuri, și la curs foarte mult se axa pe sterilizare”, a explicat Iasmina Ostrovanu.

Citește și: O femeie în vârstă de 44 de ani din Botoșani a ajuns la spital după ce s-a prăbușit pe ringul de dans la o nuntă

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Totodată, cei care își fac tatuaje trebuie să se ferească de praf, microbi și să folosească crema cu antibiotic.

Cei care își fac tatuaje trebuie să se ferească de praf, microbi și să folosească crema cu antibiotic.

[Sursa foto: PixaBay]

”Important este și cum îngrijește clientul tatuajul. Spre exemplu, tu când te-ai dus acasă de la tatuat după două ore după ce ai dat folia, când speli tatuajul nu trebuie să dai cu prosop de baie trebuie să te dai cu prosop de bucătărie și să tamponezi pentru că prosoapele de baie oricât le-ai spălat în ele sunt stafilococi sau microbi. Plus că dacă înainte să-l dai cu cremă nu speli tatuajul rămân microbi, praf, ele trebuie să-l cureți foarte bine înainte. Și crema pe care o folosești după ce se termină tatuajul trebuie să fie o cremă pe antibiotic, în general cremele pentru bebeluși”,  a mai precizat specialistul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI